Acum citesti
ExpoBike 2013 și-a deschis astăzi porțile

Începând de astăzi sunteți așteptați la ExpoBike, ediția 2013. Noutatea anului este desfășurarea expoziției în două hale separate, prin urmare, spațiul expozanților a crescut semnificativ față de edițiile anilor anteriori.

expobike_2013_1

Cei care vor veni la expoziție vor putea vedea atât biciclete entry-level cât și high-end, dar și biciclete electrice sau alte vehicule cu două roți.

Prea multe nu vrem să vă dezvăluim, deoarece ar fi bine să dați o tură pe aici ca să vă puneți la curent cu noutățile pieței de biciclete. Vă așteptăm și la standul nostru în hala H6 cu stickere.

Galeria foto de astăzi, poate fi văzută aici.

Dragoș Mitroi
ExpoBike, Romaero Băneasa

Vezi Comentarii (5)
  • sa nu dezvaluiti ca va doare mana…

    au bagat TAXA !!! ASTA NU PUTEATI SA SPUNETI ?
    sa nu piarda timpul, cei care nu isi permit sau nu sint dispusi sa plateasca ?

    10 lei trebuie scoateti ca sa vedeti fiare vopsite in culori atragatoare.

    e nesimtire pe fata !!!

  • 10 lei pt intrarea la o expozitie (buna sau rea, nu conteaza) mi se pare ca e putin pt efortul organizatorilor. Ok, ei sunt acolo pt a-si promova produsele, dar hai sa fim seriosi, sa plangi ca ai dat 10 lei mi se pare deplasat. Expozitia a fost slabuta, dar mi-a placut ca au fost standuri cu oameni pregatiti, draguti, primitori, am vazut tot felul de bicle, mai putin cursiere (am numarat 4). Poate la anul vor fi mai multi expozanti, mai multe bicle.

  • cine plange, Gica ? eu n-am platit aceasta suma, ptr. ca nu sint dispus.
    pai asa vor sa promoveze bicicleta si produsele pe care le au la vanzare ? anii trecuti se facea valuri cu acest expobike. in acest an toti au tacut chitic.

    si ca veni vorba, mie nu-mi plac motoarele si tot ce polueaza si agreseaza natura. N-O SA PLATESC NICIODATA ! ptr. niste nenorciti, de care natura n-are nevoie.

    la anul expozitia va fi si mai slabuta si vor lipsi si expozantii, ptr. ca vor lipsi si clientii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + 3 =