Acum citesti
Ciucaș X3 te invită la Ciucaș Winter Fest 2023!

Dacă vara ne preocupă bicicleta, iarna nu e rar când ne ocupăm tot cu bicicleta. Însă și mai bine e când schimbăm și trecem splitboard, placă sau schiuri de tură mai precis, nu de pârtie.

În acest sens, în ianuarie 2023 avem un prim concurs de schi de tură, Ciucaș Winter Fest, organizat în munții Ciucaș de către Ciucaș X3, aceeași organizatori care se ocupă, vara, și de concursul de trail run din aceeași zonă. Ciucaș Winter Fest este însă mai complex, pentru că nu e doar schi de tură ci și schi alpinism și freeride, indiferent dacă te dai pe schiuri sau splitboard.

Concursul are loc în weekendul 21-22 ianuarie și durează două zile, fiind dedicat atât iubitorilor de curse și urcat la deal, schi alpinism cât și freeriderilor. Tabăra de bază va fi la cabana Ciucaș unde se poate ajunge fie pe jos, fie pe schiuri, fie cu mașina gazdelor de la cabană.

La Ciucaș Winter Fest vei putea participa la patru probe de concurs: Schi alpinism – pentru practicanții de schi de tură, legitimați la cluburi sportive sau cei experimentați, cu un nivel ridicat de antrenament; Schi de tură / splitboard – dedicată practicanților de schi de tură amatori și a practicanților de splitboard; Freeride – se adresează celor cu experiență în freeride, coborâre pe schiuri, snowboard sau splitboard a unui versant sau zonă din munții Ciucaș; Arbitraj Freeride – probă care analizează și punctează controlul, tehnica, pregătirea fizică și talentul concurentului.

Detalii despre traseul fiecărei probe vor sosi în curând. Înscrierile sunt deschise, iar taxa de participare este de 180 lei indiferent de proba aleasă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 1 =