Acum citesti
A 7a ediție Parada Micilor Bicicliști are loc pe 1 iunie!

Parada Micilor Bicicliști este o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător. Evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă. Luna iunie este, de asemenea, ocazie de sărbătoare și pentru Ziua Mondială a Bicicletei – 3 Iunie și Ziua Mondială a Mediului – 5 Iunie.

Pentru a participa, înscrie micul biciclist aici.

De la organizator:

Parada Micilor Bicicliști are ca scop promovarea mersului pe bicicletă, în siguranță, în rândul copiilor, de la cea mai fragedă vârstă și își propune să-i învețe pe cei mai tineri bicicliști regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe doua roți, atât individual, cât și în pluton, într-un mediu sigur, relaxat și plin de veselie – ferit de orice trafic rutier.

Cu sprijinul partenerilor și al voluntarilor din comunitatea bucureșteană de bicicliști, copiii participanți vor învăța care sunt regulile de siguranță pe care trebuie să le respecte în timpul deplasării pe două roți, cum să manevreze bicicleta printre obstacole și mai ales, cum să pedaleze în grup.

Traficul rutier va fi oprit pe Șoseaua Kiseleff, între Piața Victoriei și str. Arh Ioan Mincu, reducând astfel emisiile de carbon.

ZONELE de activități vor fi amplasate pe Șoseaua Kiseleff și vor cuprinde:

• Probe de abilități adaptate fiecărei categorii de vârstă: deplasarea printre jaloane din materiale reciclabile, respectarea indicatoarelor de circulație, jocuri pe bicicleta, etc

• Plimbări în pluton cu respectarea regulilor de deplasare în grup ale bicicliștilor

• Zona de relaxare creativa si în siguranță, cu însușirea prin joc a regulilor de circulație specifice bicicliștilor

Vă invităm să fiți alături de noi în acestă aventură pe două roți împreună cu cei 2000 de copii și adulți așteptați la eveniment.

Dacă vrei să fii voluntar ai aici link de inscriere pana in 25 mai. Îți mulțumim!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + fifteen =