Acum citesti
Europa, în 80 de zile, pe biciclete

bogdan_adiBogdan Matei, împreună cu Adrian Podeanu vor porni pe biciclete să cunoască Europa. Mai precis, și-au propus un tur de aproximativ 8.200 de km pe care ar trebui să-l încheie în maxim 80 de zile. Iată ce aflăm de pe site-ul lor:

Unii ar spune că să cutreieri Europa pe bicicletă e o nebunie. Alții ar spune că e o dovadă de curaj și de tărie de caracter. Noi credem că e un vis, care va deveni realitate curând! Începând cu Iulie 2014 eu (Bogdan Matei) împreună cu Adrian Podeanu vom porni să cunoaștem Europa… de pe două roți (de fapt, sunt 6, dar na, mergem cu 2 ca să păstrăm culoarea locală). Vom dormi în cort, vom vizita orașe importante, ne vom pierde pe drumuri uitate de lume, vom cunoaște oameni și locuri, vom vedea soarele și cerul și din altă perspectivă. Adică, pe scurt, vom avea parte de aventuri și necunoscut din plin!

Distanță parcursă, în medie, pe zi: 120 km.

traseu_tur_europa

Țări trecute: 17 (România-Ucraina-Slovacia-Polonia-Cehia-Germania-Olanda-Belgia-Franța-Spania-Italia-Elveția-Lichtenstein-Austria-Ungaria-Croația-Serbia).

Capitale vizitate: 11.

Traversăm 3 mari lanțuri muntoase: Carpați, Pirinei, Alpi.

Ajungem pe țărmul Mării Nordului, Oceanului Atlantic și Mării Mediterane.

Mai mult despre aventura celor doi, poți citi pe site-ul dedicat. Tot acolo îi poți încuraja în demersul lor!

Vezi Comentarii (4)
  • N-am inteles de ce 6 roti. Unul din voi e cu conserva? Sau aveti carucioare pe care le trageti pe o roata suplimentara.
    Oricum, multa bafta, sper sa aveti cea mai tare tura.

  • As merge si eu cu cea mai mare placere :))) Dar pacat ca doar voi doi vati propus sa porniti la drum 🙁 ; oricum eu va tin pumni va va doresc mult succesul 🙂 Spor la pedalat baeti si aveti grija de voi 🙂

  • Am ramas surprins 🙂
    Va multumesc mult pentru raspuns 🙂
    Am lasat mesajul cerut pe blogul dumneavoastra , pentru a putea discuta mai multe . 🙂
    Stima si toate cele bune !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 16 =