Acum citesti
Eurobike 2013: Modele noi de anvelope de la Vittoria și Geax în 2014

noutati_eurobike

Producătorul italian Vittoria, cu marca omonimă pentru anvelope de șosea și marca Geax pentru anvelopele de off-road, s-a pregătit temeinic pentru 2014 și propune noutăți în mai multe segmente, noutăți care corespund atât cerințelor clienților, cât și tendințelor generale ale pieții.

Diamante Pro și Zaffiro revin în joc

Nouă, dar în același timp o veche piesă a gamei Vittoria, Diamante Pro își face din nou apariția în gama italienilor după o absență de câteva sezoane. Destinat condițiilor ude și uscate deopotrivă, anvelopa cu carcasă de 220 TPI și care cântărește 210 de grame (mărimea 23mm) se adresează sportivilor amatori și de performanță prin calitățile sale.

vittoria_diamante_pro_2014

Dacă gama Diamante doar a primit un nou membru pentru 2014, Zaffiro a trecut prin niște schimbări substanțiale. Fiind anvelope destinate sportivilor recreaționali, accentul cade pe aderență sporită, rezistență la pene și durabilitate. Zaffiro Pro este vârful de gamă, cu o greutate minimă de 240 de grame (23mm) și una maximă de 310 grame (32mm), având accentul pus pe protecția anti-pană și adresându-se condițiilor ude și uscate. O variantă a acestei anvelope este Zaffiro, mai grea în medie cu circa 100 de grame decât versiunea Pro. În gama Zaffiro se mai regăsesc și Slick, Pro Slick și Pro Tech, acesta din urmă având inserții suplimentare incluse în carcasă pentru o mai bună protecție împotriva penelor.

vittoria_zaffiro_pro_2014

Pentru enduro, cu dragoste: Geax Goma

Singura noutate absolută din gama Geax pentru 2014 este modelul Goma, făcut să corespundă rigorilor riderilor mai extremi. Având ca specialitate enduro-ul, Goma se distinge în primul rând prin aderență, care face față unei diversități de condiții, de la pietriș și poteci de munte, la condiții umede. Părțile laterale sunt ranforsate, distanța mare dintre protuberanțe ajută la o mai ușoară îndepărtare a noroiului, iar greutatea variază, în funcție de dimensiune, de la 730 de grame la 1.150 de grame.

geax_goma_enduro_2014

Vorbind de dimensiuni, Goma va fi disponibil din iarnă pentru mountain bike-uri de 26, 27.5 și 29 de inch, cu o lățime fie de 2.25, fie de 2.4 inch. Pe lângă această varietate, vei mai putea alege și între versiunile tubeless, pliabile sau cu sârmă.

Cât despre alte noutăți, modelele Mezcal, Saguaro și Gato vor fi oferite și în mărimea de 27.5 inch, pe când Aka Pluma va figura și în cea de 29 de inch.

Voiaje colorate cu noile culori Voyager

În ceea ce privește alte îmbunătățiri aduse gamei 2014, Vittoria Voyager, o anvelopă de touring, dar la fel de bună și în oraș, va fi acum oferită în 3 noi culori, fără modificări de ordin tehnic. Astfel, anvelopa va cântări în continuare între 550 și 710 grame în funcție de dimensiune, dar o vei putea asorta mai bine cu bicicleta dacă ești destul de norocos ca nuanțele bej, crem sau gri să se potrivească.

vittoria_voyager_2014

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + six =