Acum citesti
Eternul oțel lovește din nou: The Pulse

Dictonul arhicunoscut, cum că moda este ciclică, se confirmă tot mai puternic pe zi ce trece în industria bicicletei și, dacă unii producători mizează pe carbon tot mai sofisticat, alții pariază pe puterea oțelului. Signal Cycles a îngroșat rândurile acestora din urmă lansând The Pulse, o cursieră cu cadru de oțel, dar fără aspirații vintage prea pregnante.

pulse_1

Mai degrabă niște specialiști ai bicicletelor cu spațiu generos pentru anvelope (deci mai confortabile), Signal înclină balanța în favoarea sportivității de această dată. Totuși, nu vorbim despre un bolid pur-sânge în acest caz, căci Pulse se adresează în continuare celor în căutarea unei biciclete mai comode, dar care nici să nu facă abstracție de tehnologia de vârf.

pulse_4

Cum era de așteptat în cazul unei biciclete de oțel, producătorul mizează mult pe aspectul acesteia, atractivitatea fiind generată de simplitatea sa (fără artificii de construcție de niciun fel aici) și de detaliile discrete și finisajul foarte atent al ei. Remarcăm totuși și țevile cadrului, furnizate de monștrii sacri de la Columbus. Dacă less is more, rămâne la latitudinea voastră să decideți, însă Signal nu a păstrat aceeași mentalitate și în cazul componentelor. Varietatea de opțiuni e de natură să fie pe gustul unei largi părți a acestui segment și pornește de la setul mecanic Shimano Ultegra mergând până la electronicul Dura-Ace Di2, lucru firesc pentru cei minim 4.500$ pe care îi costă Pulse.

Sursa: Signal Cycles

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − five =