Acum citesti
ErgoPlanet 2011 : trainerul realist

Odata cu lansarea software-ului ErgoPlanet 2011, ai la dispozitie unul dintre cele mai avansate trainere pentru acasa. Si mai ales in perioada de iarna, cand nu este chiar o placere sa pedalezi la temperaturi de sub zero grade.


Ce aduce nou ErgoPlanet 2011?


Te poti conecta cu ciclisti din lumea intreaga si poti utiliza atat un webcam cat si un microfon pentru a vorbi cu ei. Astfel, vei putea concura cu persoane din intreaga lume pe trasee alese in comun. In plus, noul ErgoPlanet 2011 permite utilizarea de trasee virtuale, bazandu-se pe Real Life Video si pe Google Earth.


Cateva caracterisitici ale software-ului


-Traseele dar si feelingul pe trasee este foarte realist, inclusiv la urcarile de pina la 10%.
-Informatii complete despre pozitionare pe traseu dar si despre inaltime.
-Date complete despre cadenta, puls, valori medii si maxime.
-Posibilitatea de a concura pe internet impotriva altor utilizatori ai software-ului sau impotriva computerului.
-Disponibil in mai multe limbi.


Cum intru in posesia software-ului?


Acceseaza site-ul ergoplanet.de pentru mai multe detalii (in germana). Software-ul este gratuit, dar simtul civic te obliga sa donezi orice suma in contul celor care l-au creat. Pentru a contoriza numarul de utilizatori ai software-ului, va trebui sa trimiti un e-mail celor de la ErgoPlanet prin care vei cere un user name si o parola pentru a accesa pagina de download.


via | Ergoplanet


Vezi Comentariu (1)
  • E frumos articolul,dar ati omis sa specificati partea hardware a conceptului fara de care nu poti face nimic. Bicicletele de camera care sunt compatibile cu acest software sunt produse de firma Daum Electronic, cea mai ieftina costa 1300 de Euro.
    Mi-as dori una dar la pretul asta… 🙁

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =