Acum citesti
Eleganța simplității – un MTB din oțel marca Dinolfo Cycles

Dinolfo Cycles a lansat primul lor MTB hardtail. La fel ca modelul lor deja existent de gravel bike, Dinolfo Hardtail e fabricat manual din tuburi dedicate din oțel 4130, la fabrica proprie din Wiesbaden, Germania. Producătorul a decis să lase lucrurile să fie clasice și simple, folosind cele mai uzuale standarde peste tot, dar oferind o geometrie foarte bună.

Cadrul Dinolfo Hardtail în mărimea L are o greutate anunțată de 2.1 kg și o limită de greutate de 100 kg pentru ciclist.

Nu sunt prea multe amănunte de spus despre Dinolfo Hardtail, acesta fiind fix cum s-a dorit: simplu, funcțional și rapid. Cadrul respectă toate standardele normale de MTB: butuc spate boost de 148 mm, headtube de 44 mm, prindere de etrier postmount pt disc de 180 mm și rulmenți pedalier filetați clasici BSA de 73 mm.

Cadrul Dinolfo a primit patru seturi de prinderi pentru bidoane sau accesorii: două deasupra downtube-ului și două sub toptube.

Geometria Dinolfo este optimizată pentru roți de 29 și furci cu distanța ax-coroană de 612 mm, cu cursa de 140 mm. Bicicleta din imagini are o furcă dedicată de 140 mm cu funcționare inversă, produsă de Intend. Geometria cadrului este însă potrivită pentru furci cu cursa oriunde între 130 și 150 mm.

Spațiul de 447 mm din spatele cadrului mărimea L permite montarea roților de 29 x 2.5. Reach-ul este de 450 mm. Unghiul furcii e de 65 de grade iar cel al tijei de șa este de 74 de grade.

Cadrul mărimea M acceptă însă doar anvelope de 29 x 2.4.
Alte detalii ale cadrului includ dimensiunea maximă a foii de 32t și tija de șa de 30.9 mm cu clemă de prindere de 35 mm.

Dinolfo Hardtail e disponibil doar sub formă de cadru, cu vânzare directă, la prețul de 2590 Euro cu taxele și transportul incluse. Timpul de așteptare este de 5 săptămâni. Momentan cadrul se livrează doar în Germania dar serviciul se va extinde în toată Europa în 2022.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =