Acum citesti
EightyEight: eMAG intră pe piața de biciclete din România cu un brand nou

Nu se întâmplă prea des să auzim de un nou brand care intră pe piața românească, cu atât mai puțin de o inițiativă locală. Iată că eMAG se lansează în business-ul cu biciclete, iar mai multe detalii despre noul jucător poți afla chiar din acest articol.

DPP_0001 copyCe avem în meniu?

Bine de știu că bicicletele din noua gamă au fost gândite pentru a oferi un raport echipare/preț cât mai bun, dacă nu cel mai bun din România. Oferta nu este nicidecum abundentă, ci se rezumă la două modele: Alpin Deux și Alpin CX.

Informații despre cele două modele

Alpin Deux (extras din prezentare)

Bicicleta pentru MTB EightyEight Alpin Deux, 17” black este partenerul ideal in plimbarile de weekend pe la padure, concursurile locale de mountain bike sau drumetiile montane moderate.
Solid construita si avand componente atent selectionate, va rezista cu success oricaror conditii de drum prin zonele frumoase si pitoresti ale romaniei, fie ca vorbim de munte, deal sau campie.

Lista componente:

Cadru: 27,5” aluminiu 6061
Furca: 27,5” Zoom, cursa 100 mm
Roti: Power 27,5”, 32 spite, duble, capsate
Manete schimbatoare: Shimano Shifter 3 x 7
Angrenaj foi: 24T x 34T x 42T, pedalier 170mm din aluminiu
Caseta: 14-28T
Deraior: Shimano Tourney
Frane: Mecanice pe disc, marime rotor 160mm
Cauciucuri: marime 27,5” x 2,1” latime

Specificatii:

Tip produs: Bicicleta de munte
Tip Mountain-Bike: Bicicleta hard-tail
Pentru: Barbati/Femei, Bicicleta unisex
Dimensiune cadru(inch/cm): 17/43,2
Material cadru: aluminiu 6061
Dimensiune roata(inch): 27,5
Numar viteze: 7
Tip frana: mecanica pe disc
Tip furca: amortizor pe arc
Culoare: negru
Dimensiuni pachet: 1370mm x 195mm x 710 mm

Alpin CX (extras din prezentare)

Bicicleta pentru MTB EightyEight Alpin CX, 17” white este partenerul tau ideal in plimbarile de weekend la padure, la iarba verde, prin parcuri sau chiar si prin oras la o cafea.
Solid construita si avand componente atent selectionate, va rezista cu success micilor drumetii sau plimbarilor de agrement prin zonele preferate.

Lista componente:

Cadru: 26” aliaj Hi-Ten
Furca: otel, cursa 50 mm
Roti: jante din otel cu 36 spite
Manete schimbatoare: Shimano Revoshifter 3 x 6
Angrenaj foi: 28T x 38T x 48T, pedalier 170mm
Caseta: 14-28T
Deraior: Shimano Tourney RD-TZ50
Frane: V-brake otel
Cauciucuri(inch): marime 26” x 1,95” latime

Specificatii:

Tip produs: Bicicleta de munte
Tip Mountain-Bike: Bicicleta hard-tail
Pentru: Barbati/Femei, Bicicleta unisex
Dimensiune cadru(inch/cm): 17/43,2
Material cadru: aliaj Hi-Ten
Dimensiune roata(inch): 26
Numar viteze: 6
Tip frana: V-brake otel
Tip furca: amortizor pe arc
Culoare: alb
Dimensiuni pachet: 1310mm x 195mm x 660mm

Ambele modele vor fi disponibile în mai multe culori.

Dar prețurile?

Modelul Alpin Deux va fi oferit pentru 1.449.99 lei, cu un discount de lansare de -10%, iar modelul Alpin CX, pentru 899.99 lei, cu același discount de lansare.

Alte informații

Întrebat despre cum se plasează produsele eMAG față de cele din marile lanțuri comerciale, Eugen Mustață, manager produs eMAG, ne-a spus că încearcă să fie cât mai competititvi din punct de vedere al prețului, dat fiind faptul că aceste biciclete vor fi comercializate online. Cât despre calitate, acestea sunt cel puțin egale cu ce are piața de oferit, dacă nu chiar mai bine.

Totodată, mai aflăm că bicicletele au garanție 2 ani și că de service se vor ocupa cei de la Pegas, având deja logistica necesară unor astfel de activități. Toate bicicletele vor fi produse în Taiwan.

Vezi Comentarii (20)
  • nu suna rau, orice incurajare de a merge cu bicicleta (inclusiv prin pret redus) este binevenita. M-as fi bucurat, recunosc, un pic mai mult daca erau produse in Romania, ar mai fi creat locuri de munca pentru tinerii pasionati… dar asta este, poate data viitoare!

    • Le gasesti la orice supermarket, dar cu alta „marca” inscriptionata. Cred ca nu exista pe piata ceva de calitate mai slaba decat acestea….

      • Te inseli; cadrul este ales special dintr-o multime de variante. Componentele sunt alese pentru a oferi o exploatare indelungata in siguranta si costuri mai mici de intretinere. Finisarile sunt cel putin la nivelul pietii, daca nu chiar mai sus. Te rog, nu le confunda cu biciclete asamblate in romania/china si stickerite cu un alt logo, de genul celor care se rup cand „cazi” dupa o bordura. Nu e cazul!

  • Te înșeli. În fapt, ți-a răspuns chiar persoana în măsură să-și dea cu parerea despre bicicletele astea. Dacă ai nevoie de informații în amănunt, te invit sa mi le ceri. Te aștept cu întrebările. Mulțumesc.

    Eugen

    • Nu e nevoie de nici o informatie, treaba e foarte clara, furca Zoom si „solid construita” in acelasi paragraf inseamna doar gargara de marketing. Pinioane pe filet, o singura marime de cadru? Sunteti la nivelul la care era DHS acum 5 ani. Cred ca emag are nevoie de mai multe informatii si ar trebui sa vina cu intrebari.

  • @ Eugen, Nu iti bate capul. Trebuie sa existe si gama de oameni care simt nevoia sa comenteze negativ. Reprezinta o modalitate a lor de prin care isi descarca frustrarile de zi cu zi.
    Bicicleta arata foarte ok pentru bugetul respectiv. Sper ca cei de la freerider sa ii fac si un test curand.
    Un 27.5 de buget reprezinta un start bun pentru un incepator.

    • Haha, normal, toate femeile sunt curve care nu vor sa se culce cu mine si toti criticii sunt niste frustrati :))

      Piata din Romania e rezonabil de nationalista, abia asteapta un jucator local care sa trateze clientii decent. Intrarea emag pe segment prin cumpararea Pegas e o miscare datatoare de speranta, dar se pare ca nu au cei mai calificati sfatuitori in materie de produse care se cer pe piata. Prima bicicleta scoasa dupa noua achizitie a fost un hardtail cu cadru de otel, cu pret mai mare si echipare mai slaba decat concurenta directa din decathlon. In conditiile astea e normal sa existe un pic de scepticism…

      Primul si ultimul sfat gratuit: orice gigel care are mai mult de 800 de lei de cheltuit are cel putin un amic pe care sa il ia sfatuitor la cumparaturi, si care stie pe de rost tabla inmultirii shimano: acera alivio deore slx etc. Cu Tourney pe 7v nu ai ce cauta pe segmentul de preturi din 4 cifre.

      • Confunzi la partea cu cadru de otel. De asemenea, vad ca faci abstracție de nivelul la care se fac achiziții la anumite modele ale jucătorilor de pe piața. Compara în cifre ce înseamna sa produci 100 de mii de biciclete..la ce cost de producție îți ies și mai vorbim. Dacă nu începem de undeva, nu ajungem nicăieri în mod sigur. Dar sigur știi asta, nu?, de la an la an echiparea va fi mai buna iar gama se va largi treptat-treptat. nu e ca în povesti…sa pocnești din degete și sa se facă din ***** bici. Chiar și asa, finisările sunt peste competitori…., îți sugerez sa vezi una îndeaproape și apoi mai discutam.

  • La 900 lei vecinii bulgari de la Sprint vin cu furca suntour si clickere (nu revoshift) . Si sun si alte variante similare pe piata, is cam scumpe pentru echipare..dar mai fac ei reduceri dupa lansare 😉

  • Am bicicleta 88 . Calitatea lasa de dorit. Nu recomand!! Schimbatoarele cele mai ordinare. A venit cu roata fata descentrata.

  • Dezamagitoare aceasta bicicleta!! Cumparata cu 1100 ron mult pt calitatea produsului. Au folosit cele mai ieftine componente. Franele pe disc cu greu fac fata chiar si la viteze mici! Discul pe fata descentrat. Sfatul meu e sa ocoliti acest produs. P.S . EMAG NU POSTEAZA COMENTARII NEGATIVE LA ADRESA PRODUSELOR COMERCIALIZATE!!! RUSINEEE .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =