Acum citesti
Eduard Novak a depus o plângere penală pe numele lui Vasile Selejan

Federația Română de Ciclism a devenit un adevărat câmp de luptă recent, iar ultima mutare făcută de beligeranți are legătură cu detenția. Eduard Novak, președintele FRC suspendat, nu doar că la rândul său l-a suspendat pe Vasile Selejan, secretarul general al FRC, cel care dictase suspendarea împotriva sa, ci i-a făcut acestuia și o plângere penală.

eduard_novak1

Vezi Comentarii (9)
  • In investigatiile psihiatrice ale celor suspectati de dementa una din intrebarile puse pacientului este: „Se poate ca doi lupi sa se manance reciproc pana le raman doar cozile?”

  • Exact ca tine se exprima si mitocanul ala care se pretinde campion „olimpic” dar omite sa precizeze ca e doar „limpic”. Iti doresc ca atunci cand o sa ai cele mai mari probleme in viata (si inevitabil, mai devreme sau mai tarziu, o sa vina momentul), oamenii care vor avea puterea de a lua decizii in legatura cu viata si averea ta sa fie pusi acolo pe baza performantelor sportive.

  • Publicarea datelor de indentitate facuta de Ovidiu Simen, prin site-ul ciclism.ro, constituie o incalcare grava a drepturilor privind siguranta datelor personale. Dar asa ceva este de asteptat din partea unor oameni de nivelul intelectual si moral al lui Ovidiu Simen, Vasile Selejean sau Carol Eduard Novak. Cei trei sus-mentionati, prin micul si meschinul lor razboi, au reusit sa distruga complet ultimele ramasite ale ciclismului romanesc. O sa dureze ani buni pana cand o umbra anemica a acestui sport se va ridica din praful si cenusa ramasa in urma luptei lor pentru ciolan.

  • @ deckard, ai o problema in mod special cu Novak ? Iti placea in mod deosebit mai inainte, cu acele concursuri cu o mana de biciclisti si limuzina lui Selejean la finish ?

  • @mircea. NU am o problema in mod special cu Novak. Am o problema cu mitocanii, cu manelistii, cu smenarii, cu incompetentii si cu cei care atunci cand raman fara argumente riposteaza cu injurii. Daca in aceste categorii se incadreaza si domnii Novak, Selejean si Simen nu am cum sa-i crut.

  • Limuzina nu e a lui Selejan Mircea, asta ca sa vezi si tu ce putin informat esti…
    A schimbat ceva Novak in privinta concursurilor? Da! mai putine concursuri si un Tur al Romaniei care a fost caracterizat de sportivii straini drept „cea mai slaba cursa din Europa”.

  • Daca nu e asa cu limuzina imi retrag simbolic afirmatia, desi asa am inteles cu alta ocazie…cat despre ce s-a reusit la federatie de cand e Novak presedinte ( neavand informatii din interior ), as fi mai degraba inclinat sa cred ca omul a inceput cu demersuri interne, administrative, nu si-a propus sa faca un tdf2 din curse romanesti. De aici probabil i s-a si tras suspendarea abuziva.
    Nu stiu ce asteptari aveati de la el , sa schimbe intr-un an sau de cand e ales.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =