Acum citesti
Ediție aniversară RAD: GT RAD Pro BMX

Cei care n-au apucat să vadă încă filmul RAD, ar trebui să facă cumva să-l caute și să-l vadă. E foarte fain și dacă tot am adus vorba de el, ar trebui menționat și Klunkerz. Ştiu că e poate ciudat să fac recomandări de film în introducerea prezentării unei noi biciclete, însă acest GT este foarte strâns legat de filmul RAD, deoarece această ediție aniversează 35 de ani de la lansarea filmului.

Așadar, Rad Pro folosește culori inspirate din bicicleta lui Cru Jones și deși ni se oferă și ceva date despre geometrie, nu cred că-s relevante neapărat în acest context. Mai ales că această bicicletă va fi cu siguranță achiziționată de către cei care chiar știu ce cumpără.

Cu toate acestea merită menționate câteva aspecte: cadrul este din aluminiu, așadar la standarde moderne, cu o furcă CrMo și o pereche de peg-uri. Roțile sunt de 29 de inch, iar bicicleta este construită pentru trick-uri decât pentru competiție, așa cum menționează cei de la GT. Anvelopele au un profil gândit pentru o viteză mare de rulare, cu o lățime de 2.5 inch, iar singura frână este montată pe spate și este mecanică pe disc, cu un disc de 160mm.

La nivel de transmisie bicicleta are o singură foaie, cu 36 de dinți și un pinion cu 16 dinți. Costul de achiziție este de 790$ și poate fi comandată direct de pe site-ul GT.

via GT

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =