Acum citesti
Echipa BikeXpert la MTB Thassos CUP și Tour of Thassos

bikexpertIn weekend, echipa BikeXpert a reprezentat cu mandrie Romania la doua competitii de ciclism in insula Thassos, in Grecia – MTB Thassos CUP si Tour of Thassos.

Sambata, 3 Mai, am luat startul la concursul de sosea cu o lungime totala de 92 km si o diferenta de nivel de cca. 1.500m unde am ocupat locurile 2 si 3 in clasamentul general prin Alexandru Stancu resprectiv Stefan Morcov (Basso). La aceasta proba, rezultate bune au avut si ceilalti ciclisti BikeXpert, care s-au clasat in primii 30 de participanti dintr-un total de peste 200.

Duminica, 4 Mai, ne-am aliniat impreuna cu alti 350 de concurenti, la startul concursului de mountain-bike cu o lungime de 58 km si o diferenta de nivel de cca 1800m. Aici, Alexandru Stancu a fost “aruncat” de pe locul 2 pe locul 4 in clasamentul (locul 2 la categoria de varsata), dupa ce a facut pana in ultimii 5 km. Urmatorii clasati din echipa BikeXpert au fost Catalin Sprinceana si Ciprian Rosca locurile 17 si 21 general, respectie locurile 6 si 9 la categoria de varsta 29-39 ani.

Ambele concursuri s-au remarcat prin diferente mari de nivel si o tehnicitate ridicata, in special cel de mountain-bike care s-a suprapus peste un relief stancos, cu single track-uri abrupte si drumuri forestiere erodate de ploile torentiale ce au cazut in Grecia in ultima perioada.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, vizitati-ne pagina de Facebook: www.facebook.com/bikexpertracing

Vezi Comentarii (3)
  • Soseaua a fost castigata de romani (primele 5 locuri), MTB-ul tot de romani (primele 4 locuri). Si sa mai taie cei de la bikeXpert din numarul de concurenti, la sosea au fost sub 200 iar la MTB au fost exact jumate’: 170, nu 350. 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 16 =