Acum citesti
E-bike de la Raleigh : Dover Deluxe Premium

Raleigh a pus deja spre vanzare un nou model de e-bike care foloseste un sistem de transmisie hibrid, furnizat de Panasonic. Motorul si-a castigat reputatia in timp datorita eficientei, durabilitatii si greutatii scazute. Acesta ofera o putere de 250 de W, iar conform producatorului aceasta este suficienta pentru a urca chiar si o panta abrupta.

Acumulatorii cantaresc 2.4 kg si ofera suficienta putere pentru un traseu de pina la aproximativ 70 de km. Deorece utilizeaza tehnologia litium, acumulatorii pot fi incarcati oricand intr-un timp foarte scurt. Datorita functionarii foarte silentioase si a sistemului foarte bine ascuns, este greu ca cineva sa remarce la o prima privire ca este vorba de un e-bike.

Modelul Raleigh Dover Deluxe Premium cantareste 23 kg iar cadrul acestuia este realizat din aluminiu. Pentru o schimbare simpla si eficienta a vitezelor producatorul a optat pentru un butuc Shimano Nexus cu 8 viteze incorporate. Franele din dotare sunt V-Brake-uri Concept SL actionate de manetele Comfort. Furca ofera confortul necesar deplasarilor prin oras si provine tot de la Raleigh, modelul Verso ADJ cu rebound ajustabil.

Bicicleta poate fi achzitionata pentru aproximativ 2.100 de euro de la dealerii Raleigh sau din magazinele virtuale din afara.

via | Raleigh

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 18 =