Acum citesti
Doua noi centre Cicloteque in Bucuresti

Cicloteque anunta deschiderea a doua noi centre de inchiriat biciclete in Bucuresti. Locatiile sunt de data aceasta doua parcuri : Parcul Tineretului la intrarea Sincai si Parcul Herastrau la intrarea din Bulevardul Aviatorilor.


Cu ocazia lansatii noilor centre de inchiriere, cei de la Cicloteque vor organiza si un mars al biciclistilor, pe traseul Parcul Tineretulu – Universitate – Piata Victoriei – Herastrau. Practic, se va parcuge traseul intre cele doua centre de inchiriere. Oricine esti invitat, indiferent daca vine cu propria-i bicicleta sau daca doreste sa inchirieze una de la Cilcoteque.


La inaugurarea de joi, 10 iunie, orele 18:00 vor fi prezenti Sorin Oprescu, primarul capitalei si Dragos Bucureni, presedintele Maimultverde.


Din 10 iunie, cele 300 de biciclete vor putea fi inchiriate si returnate la oricare din cele 3 centre din Reteaua Cicloteque (Facultatea de aDrept, Parcul Tineretului si Parcul Herastrau). Cicloteque anunta cu aceasta ocazie un sistem de plata online, si noi variante foarte avantajoase de inchiriere a bicicletelor. Daca profiti de oferta, exista posibilitatea sa inchiriezi o bicicleta pentru o zi intreaga, pentru numai 5 Lei!


Pentru mai multe detalii si tarife, acceseaza cicloteque.ro.


via | cicloteque.ro


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − three =