Acum citesti
BH au lansat primii lor pantofi de MTB şi şosea

BH-Bikes_EVO_MTB_3_shoes-600x397Producătorul spaniol de biciclete BH a scos prima linie de pantofi de ciclism. Ea conţine trei modele la preţ decent, atât pentru MTB cât şi pentru şosea, pentru o gamă largă de ciclişti. Modelul Lite are un preţ mai mic pentru începători, Super Lite face un pas în sus cu prinderi de calitate şi talpă ranforsată cu carbon iar modelul de top EVO oferă prinderi de top şi tălpi şi mai rigide.

BH-Bikes_EVO_MTB_shoes-600x397Modelul EVO de MTB este o opţiune ideală pentru concursuri, la un preţ destul de mic. Aceştia folosesc un design pe negru, cu piele perforată şi două prinderi reglabile. Talpa este din poliuretan ranforsat cu carbon pentru a asigura atât un transfer bun de putere cât şi un mers pe jos comod. Călcâiul este ranforsat pentru a evita ieşirea piciorului. Talpa este cu profil agresiv şi cu crampoane demontabile în faţă. Preţul este de 130 Euro.

BH-Bikes_s.lite_mtb_shoes-600x600Modelul Super Lite costă 100 Euro şi foloseşte aceiaşi talpă ranforsată. Preţul este mai mic deoarece foloseşte doar o buclă mecanică şi două cu velcro, care oferă totuşi o ajustare foarte bună, sistemul de reţinere a piciorului de la călcâi fiind de asemenea eliminat. Partea superioară este tot din piele sintetică dar are mai multă plasă pentru ventilaţie.

BH-Bikes_lite_mtb_2_shoes-600x600Pentru doar 70 de Euro, modelul Lite de MTB are talpă doar din nylon, trei prinderi cu velcro dar are însă sistemul de reţinere al călcâiului, preţul fiind foarte competitiv.

BH-Bikes_EVO_road_shoes-600x397Modelul de şosea EVO este ceva mai scump la 170 Euro decât cel de MTB dar are talpa complet din carbon. Partea estetică este identică cu cea de la MTB folosind aceleaşi bucle de reglaj, dar un material ceva mai puţin perforat.

BH-Bikes_sLite_road_2_shoes-600x600Modelul de şosea Super Lite este identic cu cel de MTB, având doar talpa specifică. Preţul este tot de 100 Euro.

BH-Bikes_lite_road_2_shoes-600x600Modelul Lite de şosea costă tot 70 de Euro ca şi cel de MTB, păstrează talpa ranforsată cu carbon şi sistemul de prindere al călcâiului iar preţul este de asemenea foarte competitiv.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul producătorului.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + sixteen =