Acum citesti
Merida Press Camp 2013: doi noi membri în echipa Multivan Merida

Ziua de astăzi, în cadrul Merida Press Camp, a fost dedicată exclusiv prezentării echipei Multivan Merida, ce se prezintă acum într-o formulă nouă. Jose Antonio Hermida, Gunn-Rita Dahle Flesja și Rudi Van Houts sunt cei care încă fac parte din echipa anului trecut, acestora alăturându-se elvețianul Thomas Litscher și cehul Ondrej Cink. Așadar, echipa Multivan Merida mai are în prezent cinci membri în componență, nu șapte, ca anul trecut.

Cei doi se alătură cu ambiții mari echipei, Thomas Litscher și Ondrej Cink înregistrând câteva rezultate importante în cariera lor. Elvețianul Thomas Litscher (24 de ani) ocupă locul 39 în clasamentul UCI, iar din victoriile notabile pot să amintesc titlul de campion național la proba de XC Eliminator (2012) care se întâmplă să fie chiar proba lui preferată, campion mondial la Cross Country în categoria sub 23 de ani (2011), medalie de argint în 2010 la campionatele mondiale de Cross Country în categoria sub 23 de ani și medalie de bronz în 2009 în cadrul aceluiași campionat.

Ondrej Cink (23 de ani) în schimb, ocupă locul 21 în clasamentul mondial UCI, iar cea mai notabilă victorie din palmaresul său este cucerirea titlului de campion mondial la Cross Country în categoria sub 23 de ani, în 2012.

Cei doi atleți au declarat că speră la rezultate importante în acest sezon, fiind susținuți puternic de către întreaga echipă.

În a doua parte a zilei a urmat sesiunea foto a echipei, în Cap de Formentor, the Meeting point of the winds, așa cum este supranumit de localnici.

Nu în ultimul rând, pentru că Volkswagen este sponsorul echipei Merida, am avut ocazia spre seară de a ne convinge în cadrul unui drive test pe insulă, de veleitățile acestui automobil.

Momente importante ale zilei de astăzi, le poți vedea surprinse în fotografiile de mai jos.

Dragoș Mitroi, Editor-in-chief FreeRider.ro
Palma de Mallorca, Spania

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − thirteen =