Acum citesti
Debut pentru Commencal Ramones

Commencal a lansat de curand un nou model pentru a completa gama sa de biciclete. Acesta se numeste Ramones si este oferit in doua versiuni de echipare : Ramones 1 si Ramones 2. Ce face ca acest model sa se deosebeasca de concurenta? Pai sa vedem : cel mai important fapt este ca cei de la Commencal vor sa lanseze cu ocazia prezentarii acestui nou model, un allrounder perfect, care sa fie alegerea potrivita pentru cei care vor sa practice mai mult discipline cu bicicleta pe care o achizitioneaza.

Astfel, cei de la Commencal descriu noul model ca fiind potrivit arar pentru trasee sau dirtjump cat si pentru deplasarile urbane sau potecile de munte. Completarea producatorului ne descrie un produs nou insa cu pedigree old-skool.

Ambele modele, Ramones 1 si Ramones 2, sunt echipate cu furci ce beneficiaza de o cursa de amortizare intre 130 si 140 mm, in functie de model. Astfel cine va opta pentru modelul de top Ramones 1 va savura calatoriile si drumurile accidentate cu ajutorul unei furci Rock Shox Recon 327 U-Turn cu o cursa de 140 de mm, fiind dotata in plus si cu un ax de 20 de mm. Cei cu un buget mai mic, nu trebuie insa sa se intristeze. Modelul Ramones 2 este echipat cu o furca Rock Shox Tora 289 U-Turn cu o cursa sensibil mai mica, de 130 de mm si prindere clasica.

O particularitate intalnita la cadrul lui Ramones este intaritura plasata intre teava superioara a cadrului si teava seii. Pe langa faptul ca ofera un look mai agresiv, acesta are si rolul de a oferi un plus de rezistenta cadrului la diverse socuri preluate de partea posterioara a bicicletei.

Linia de piese difera la cele doua modele, singurul numitor comun fiind franele Avid Juicy 3 cu discuri de 185 mm respectiv 160 de mm, alaturi de cuvete, pinioanele Sram PG 950 si manetele schimbatoarelor de viteza.
Conform producatorului ambele modele cantaresc 13,8 kg si sunt disponibile in trei inaltimi diferite ale cadrului : S, M si L. Preferatul nostru ramane modelul Ramones1, desi mai scump, este mai bine echipat si beneficiaza de un look mai agresiv. Pretul pentru acest model se invarte in jurul sumei de 1.400 de euro.

Mai multe detalii poti obtine pe site-ul commencal.com.

via | commencal

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − six =