Acum citesti
Cycloc Hero, suport de bicicletă cu prinderea de pedală

Suportul Hero de la Cycloc este una dintre cele mai minimaliste soluții de depozitare în casă a bicicletei, agățată de una dintre pedale. Primul model a apărut deja de ceva vreme și a fost foarte apreciat datorită ideii minimaliste, permițând însă introducerea doar a pedalelor de mari dimensiuni. Suportul a fost folosit cu succes atât pentru cursiere cât și pentru biciclete de XC și full suspension complicate. Sistemul însă nu a funcționat prea bine pentru pedalele mici, cum sunt cele de la Speedplay, pentru care noua versiune a suportului, redenumit Super Hero, a fost modificată.

Astfel suportul Hero a fost micșorat și este acum compatibil și cu micile pedale Speedplay. Forma nouă a suportului, Super Hero, necesită un proces de producție ce folosește matrițe noi, motiv pentru care cei de la Cycloc au inițiat pentru lansarea în producție o campanie Kickstarter, suportul putând fi comandat acum cu o reducere de 10%, cu livrarea în august-septembrie.

Prețul pachetului de bază ce include suportul și adaptorul Speedplay este de 30 Lire Sterline, fiind disponibil în culorile roșu, alb sau negru. Există reducere la cumpărarea mai multor bucăți. De asemenea, există opțiuni suplimentare contra cost, cum ar fi o placă personalizată atașată la suport pentru agățarea medaliilor.

Mai multe informații găsiți pe pagina de Kickstarter și pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + fourteen =