Acum citesti
Cursieră de vis cu doar 5$ și mult noroc

Cauzele umanitare se disting prin supradoza de latură umană și plină de grijă a oamenilor, parte care nu mereu se află la vedere, dar și prin posibilitatea pe care o dau câteodată colecționarilor să pună mână pe obiecte cu care e mai puțin probabil să se mai întâlnească o a doua oară. Calfee Manta Pro este o cursieră care se înscrie precis în această categorie secundă și partea cea mai dătătoare de speranță este faptul că poate fi a ta pentru numai 5$, în cadrul tombolei umanitare organizate de Easton! Evident, dacă ai destul noroc…

calfee_manta

În afară că beneficiază de un superb cadru de carbon, Manta pe numele său, roți Easton EC90 și aproape imbatabilul set electronic Shimano Dura-Ace Di2, bicicleta mai ascunde un secret deasupra frânei de spate. Este vorba despre un amortizor integrat în seat stay, cu o cursă de 10mm.

La cei 4.800$ de dolari cât îi costă cadrul separat, nu are cum să te surprindă vestea că este fabricat complet manual, dar există și o veste proastă pentru cei care folosesc altă mărime de bicicletă decât 56cm. În altă mărime această bicicletă nu se produce, însă partea frumoasă este că poate fi câștigată cu un bilet care costă doar 5$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × five =