Acum citesti
Cura: noua frână de la Formula

Cu nou frână Cura, Formula pășește într-o nouă eră, design-ul și funcționalitate fiind radical schimbate față de modelele cu care eram obișnuiți până acum. Chiar și calitatea ar urma să se plaseze la un alt nivel, conform declarațiilor italienilor. Logo-ul este de asemenea schimbat, ceea ce întărește faptul că Formula dorește să schimbe foaia.

formula-cura-2016-5Noile frâne sunt dotate cu tehnologia FCS (Feeling Control System), care permite setarea punctului de contact. Sunt compatibile cu Speed Lock dar și cu MixMaster, în funcție de shifterele pe care urmează să le folosești. Greutatea unei frâne este de 359 de grame, incluzând aici conducta cu o lungime de 85cm, discul de 160mm și șuruburile. De reținut este faptul că cei doi cilindri din etrier au un diametru mare, de 24mm.

formula-cura-2016-4 formula-cura-2016-3 formula-cura-2016-2 formula-cura-2016-1Formula recomandă noile frâne atât pentru All Montain, cât și pentru Enduro sau Downhill, așadar vorbim de un spectru foarte larg de utilizare. Funcționează cu ulei mineral (Formula utiliza DOT în trecut) și vor avea un preț de 124 de euro/bucata. Discul, va costa între 22 și 51 de euro, depinzând dacă este construit dintr-o bucată sau din două bucăți, cu spider central.

via Formula

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + three =