Acum citesti
Culprit Roadi: cursieră de aluminiu cu frâne pe disc care pariază (și) pe preț

Compania taiwaneză Culprit s-a ocupat până nu demult doar cu cadre de carbon în cazul bicicletelor lor pentru adulți, dar de curând au adoptat o schimbare de viziune. Schimbarea se numește Roadi și este o cursieră cu cadru din aluminiu, frâne pe disc și echipată cu noul Shimano 105, care își propune să nu treacă de bariera de 2.000$.

culprit

În imagini este reprezentată cursiera specificată cu vechiul Shimano 105, dar la momentul livrării, programat undeva prin toamna acestui an, Roadi va purta noul set al japonezilor. Cât despre cadru, acesta este realizat din aluminiu 6061, triple butted, ranforsat în locurile unde se montează frânele și cu triunghiul posterior asimetric.

Alte caracteristici mai cuprind cablaj intern + compatibilitate cu sistemele de schimbare mecanice și electronice, furcă de carbon compatibilă cu discuri de maximum 160mm, frâne pe disc hibrid TRP HYRD, cockpit Ritchey și o greutate totală de 8,14 kilograme pentru mărimea 56. Producătorul estimează că bicicleta va fi disponibilă din toamna acestui an și, în țara de origine, își are prețul de 1.575$, ceea ce înseamnă că, cu puțin noroc, nota finală de plată va rămâne sub bariera de 2.000$.

Via Culprit

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − nine =