Acum citesti
Culori speciale pentru furcile Intend Unicord Edge și Flash

Furcile Intend nu doar că sunt construite în Germania manual și rând pe rând, nu doar că sunt de tip upside down și nici măcar, nu doar că sunt super exclusiviste. Ci sunt disponibile într-un număr de 7 culori distincte, eloxate, într-un aspect care nu prea a mai fost văzut până acum. Şi una peste alta, chiar arată bine.

Diferența dintre Flash și Edge este că primul model este mai robust și poate fi folosit și pentru freeride, pe când modelul Edge este conceput pentru enduro. În orice caz, ambele pot oferi cu o cursă de maxim 180mm, în funcție de opțiuni. Seria furcilor colorate va fi limitată, însă prețul de achiziție nu va fi cu mult mai mare față de unul din modelele standard (undeva la 100 de euro diferență). Acestea sunt disponibile fie pentru roți de 29, fie pentru cele de 27.5 inch.

Faptul că această serie este limitată, are și o explicație: dificultatea de a eloxa aceste furci, căci procesul este complex și desigur, să achiziționezi o baie prin care să realizezi tu acest proces, este o investiție majoră. Chiar și așa, a durat mai bine de 1 an și jumătate până cei de la Intend au găsit combinația ideală între calitatea materialului și furnizor.

Mai multe informații despre furcile Intend găsești pe site-ul oficial: intend-bc.com.

via Intend

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 − one =