Acum citesti
Navigație „Turn-By-Turn” la sub 400 lei? Sigma upgradează firmware-ul la ciclocomputerele ROX

Ciclocomputerele Sigma nu sunt printre cele mai populare în România, dar sunt printre cele mai fiabile și de încredere din lume, fiind o marcă germană. Brandul cam rămăsese în urmă la capitolul navigație, însă acum, mulțumită ultimului update de firmware, ciclocomputerele Sigma ROX 2.0, ROX 4.0 și ROX 11.1 EVO, pot să și navigheze.

Update-ul include navigație „Turn-By-Turn”, o funcție nouă „Search and Go” și interacțiune rapidă cu aplicația Sigma Ride de pe telefon. Impresionant este faptul că update-ul oferă aceste îmbunătățiri chiar și pentru modelul ROX 2.0, oferindu-i posibilitatea de navigație „turn-By-Turn”, chiar dacă costă sub 400 lei.

Ce este „Search and Go”

Cicliștii pot accesa această funcție folosind aplicația Sigma App. Tot ce trebuie să faci aici este ca, folosind telefonul, să introduci adresa sau locul de pe hartă unde vrei să ajungi, stabilind astfel destinația. Ruta generată o poți naviga imediat, folosind ciclocomputerul, sau o poți salva pentru a fi folosită mai târziu.

Planifică trasee și pedalează-le offline

Mulțumită noului firmware, ciclocomputerele Sigma ROX 2.0 și ROX 4.0 dispun acum de posibilitatea navigării unui track. Această funcție a fost introdusă inițial doar pe ROX 11.1, putând astfel naviga un traseu pedalat înainte de tine, sau primit de la un prieten.

Cicliștii își pot crea propriul traseu folosind aplicația Sigma sau o aplicație terță precum Strava, Map My Ride, etc., după care o importă în Sigma Ride. Pe ciclocomputerle mai mari de la ROX, precum modelul 11.1 EVO, cicliștii pot salva până la 36 trasee.

Cum se navighează cu sistemul ROX

Noul firmware adaugă o pagină nouă la ciclocomputerle ROX 2.0, 4.0 și 11.1 EVO. Modelele 4.0 și 11.1 EVO îți vor afișa, în plus față de ce afișează ROX 2.0, și un profil al altitudinii. Pentru traseele create cu Sigma Data Center, schimbarea direcției de mers este anunțată pe ecran cu săgeți mari și un beep. Modelele Sigma 4.0 și 11.1 EVO vor afișa acum și numele străzilor plus orice altă informație auxiliară downloadată din aplicație.

Însă dacă cumva deviezi de la traseu, toate modelele vor scoate un beep, iar pe ecran vor afișa informații despre cum să te întorci la traseu. Ecranul cu navigație are, de asemenea, și opțiune pentru zoom, pentru ca tu să-ți poți da mai ușor seama cât de mult ai deviat de la traseu sau cât de mult ai făcut din traseu.

Pentru a beneficia de noua funcție de navigație pe modelele Sigma ROX 2.0 și 4.0, tot ce trebuie să faci este să aplici update-ul de firmware folosind aplicația Sigma Ride. Pentru modelul ROX 11.1 EVO, update-ul va fi disponibil mai târziu.

În Romania, prețurile ciclocomputerelor Sigma ROX 2.0, 4.0 și 11.1 EVO variază în funcție de magazin, pornind de la aproximativ 376 lei pentru ROX 2.0 și terminând cu aproximativ 886 lei pentru ROX 11.1 EVO.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × five =