Acum citesti
Culori noi în 2023 pentru Orbea Alma

Orbea a anunțat o gamă nouă de culori pentru toate modelele Alma, atât cele cu cadru din carbon, cât și cele cu cadru din aluminiu, cu mențiunea că orice client își poate personaliza în voie culoarea cadrului prin aplicația MyO dacă cele disponibile nu îi sunt pe plac.

Culorile vor avea nume destul de ușor de înțeles: Wine-Red, Babobab Brown, Mango, Ice green sau Shark grey fiind doar câteva dintre acestea.

Pe lângă culori, bicicletele vor primi și roți noi, marca Oquo – pe care Orbea le-a prezentat de curând și a anunțat planurile sale de a costrui sub această marcă roți de carbon de calitate. Astfel, versiunile de top ale lui Alma vor fi disponibile cu acest set nou de roți.

Modelul de top va fi Alma M-LTD (carbon), dotat cu o furcă fixă (carbon) și care va fi oferită pentru 8.000 de euro. La capătul opus se va afla modelul Alma H30, cu un preț de 1.299 de euro, echipat cu o furcă Suntour Raidon cu cartuș de aer și transmisie Shimano Deore M6100. Desigur, cadrul este construit din aluminiu.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =