Acum citesti
Patina Ratio Eagle face ca Sram GX să cântărească cât X01

Toată lumea știe deja că este mult mai avantajos să cumperi un schimbător wireless Sram GX în detrimentului unui X01, deoarece face fix același lucru și este mai ieftin. Desigur, prețul aduce cu sine și utilizarea altor materiale, care cântăresc la final mai mult. Iar dacă ești genul pentru care 65 de grame înseamnă universul, atunci s-ar putea ca varianta oferită de Ratio să-ți facă cu ochiul.

Upgade-ul constă în înocuirea patinei standard, cu cea oferită de Ration, care este construită din aluminiu 7075 și care reduce greutate schimbătorului GX cu 65 de grame, cântărind astfel fix cât unul din gama X01, adică 394 de grame. Desigur și cele două rotițe (cu rulment) sunt incluse în pachet, cele standard fiind de altfel mai grele. Costul acestei patine va fi de 84 de euro, fără transport, ceea ce înseamnă că faci o economie de aproximativ 90 de euro, dacă ai cumpăra direct un X01.

Altfel spus, după acest upgrade rămâi și cu patina originală, pe care o poți pune la loc dacă o distrugi pe cea de pe schimbător.

Mai multe informații pe ratiotechnology.com.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 8 =