Acum citesti
CST lansează 7 noi modele de anvelope de MTB

7 noi modele de anvelope a pregătit CST pentru anul viitor, toate dedicată bicicletelor de munte. Acestea au fost prezentate unde am avut ocazia să le vedem, iar în cele ce urmează ți le vom prezenta rând pe rând.

cst-euro-bike-2015

CST Blackjack are crampoane de mici dimensiuni, care permit anvelopei să ruleze rapid fiind de asemenea dotată cu un strat protector sub suprafața de rulare care minimizează riscul de a face o pană de cauciuc. Este disponibil doar pentru roți de 26 și 27.5 inch, cu o lățime de 1.95, maxim 2.10 inch, așadar o anvelop rapidă pentru Cross Country. Greutatea variază în funcție de model, între 540 și 675 de grame.

cst-black-jack

Thumper este de asemenea o anvelop pentru Cross Country, disponibilă din păcate doar în dimensiunea de 26 x 2.10. Crampoanele sunt mici și spațiate, iar greutatea este fie de 620 de grame pentru versiunea pliabilă sau de 720 de grame pentru versiunea cu sârmă.

cst-thumper

Tot din categoria anvelopelor disponibile exclusiv pentru roata de 26 de inch face parte și modelul B-Trail, o abordare interesantă cu crampoane centrale extrem de mici și laterale, destul de generoase. Asigură astfel cea mai bună viteză de rulare dintre toate noile anvelope prezentate însă oferă și aderență bună în viraje, datorită crampoanelor laterale. Este disponibilă într-o singură versiunea, 26 x 2.10, pliabilă, cu o greutate cât se poate de rezonabilă de 520 de grame.

cst-b-trail

B-Fast pe de altă parte este cea mai ușoară dintre noile anvelope, având o greutate de doar 385 de grame în versiunea 26 x 1.95 și de 430 de grame, în versiunea 27.5 x 1.95, singurele două disponibile de altfel. Te poți aștepta la o viteză excelentă de rulare dar și la protecție pe măsură, dată fiind greutatea foarte mică a anvelopei. De utilizat în principiu pe teren plat, precum câmpuri sau păduri.

cst-b-fast

Stayer este o anvelopă pentru Cross Country și All-Mountain, construită exclusiv pentru roțile de 29 de inch. Aceasta oferă un confort bun, o viteză relativ bună de rulare, dar nu se numără printre cele mai ușoare: 705 grame cântărește versiunea pliabilă și 835 de grame, versiunea cu sârmă.

cst-stayer

Noul CST Beater se dorește a fi printre cele mai verstaile anvelope pentru Cross Country din gamă. Este gândită atât pentru performanță cât și pentru confort, iar crampoanele centrale sunt poziționate în diverse unghiuri pentru a oferi o aderență cât mai bună. Crampoanele laterale au o înălțime generoasă, contribuind la aderența în viraje. Disponibilă în versiunea pliabilă sau cu sârmă, pentru roată de 27.5 sau 29 de inch, cu o greutate ce pornește de la 615 grame.

cst-beater

Ultima, dar nu cea din urmă, Gripper, face parte din categoria anvelopelor universale cu multiple îmbuntățiri, așa cum declară producătorul. Oferă o aderență bună chiar și pe traseele pline cu nămol, o viteză de rulare bună fiind totodată confortabile datorită balonajului mare. Este disponibilă atât pentru roți de 26, 27.5 cât și pentru 29 de inch. În versiunea cea mai ușoară, aceasta cântărește 585 de grame (26 inch), putând ajunge până la 820 de grame (29×2.25, sârmă).

cst-gripper

Importator CST în România: BikeFun.

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + eleven =