Acum citesti
Cruiser Tandem Schwinn Tango

Pe masura ce numarul utilizatorilor de biciclete creste, apar tot mai multe solutii de transport pentru una sau mai multe persoane. Este si cazul bicicletelor tandem, care in ultima perioada incep sa acapareze o cota de piata in crestere.



Schwinn s-a facut remarcat in ultimii ani prin constructia de cruisere iar de data aceasta, face un pas inainte si ofera primul cruiser pentru doua persoane. Asadar, un cruiser tandem. Este o bicicleta ce poate satisface nevoile de deplasari urbane a doua persoane, iar in acest sens a fost axata pe confort.


Dar cand spui confort nu te gandi la amortizoare moi sau la furci performante. In cazul Schwinn-ului Tango, confortul se afla chiar sub fundul tau. Adica baietii astia au montat pe bicicleta cele mai confortabile sei din gama pe care culmea, tot ei le fabrica. Cadrul este realizat din aluminiu iar de schimbarea pinioanelor se ocupa, hmm, un Shimano Tourney. Nu pare a fi cea mai fericita varianta, insa cei de la Schwinn ne promit reprize de schimbari cat se poate de usoare.


Prea mult nici putem avea de comentat, deoarece Tango arata foarte bine si chiar daca nu impresioneaza la capitolul componente, cu siguranta vei fi exaltat cand vei afla pretul : acesta se invarte undeva in jurul sumei de 600 de euro. Mai fair play de atat, nici nu prea se poate.


via | Schwinn


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − eight =