Acum citesti
Crosul Petrom a strans 2202 de participanti

Ieri, 26 Septembrie 2010, a avut loc cea de-a 5a editie a Crosului Petrom, editie care a reusit sa stranga intr-un final un numar de 2.202 participanti. Petrom isi va tine astfel promisiunea, de a construi inca 2.202 metri de piste pentru biciclete in Bucuresti.


Editiile anterioare ale crosului Petrom, 2008 si 2009, au strans aproximativ 4.200 de participanti, astfel luand nastere 4.2 km de piste de biciclete prin Parcurile Herastrau si Titan.


Cursa de ieri a avut o lungime de 4 km in jurul Palatului Parlamentului iar premiile pentru categoriile „seniori” si „veterani” au constat in 300 de litri pentru locul I, 200 de litri pentru locul II si 100 de litri pentri locul I. Cel mai bun dintre juniori, a primit o bicicleta.


via | Petrom


Vezi Comentariu (1)
  • Domnii de la Petrom, dacă vor să-şi ţină promisiunea, să construiască piste adevărate, nu să mâzgălească 3 dungi pe aleile pietonale din parcuri, care sunt deja construite. S-ar putea de exemplu reface din pistele care au dispărut cu ocazia ultimilor reparaţii la unele bulevarde bucureştene.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + one =