Acum citesti
Convertor frâne mecanice/hidraulice


Nu știu sigur dacă este o facilitate la care m-aș fi putut gândi vreodată, însă cei de la TRP Brakes au făcut-o deja. În plus de asta au și construit-o și sunt gata s-o lanseze în producția de serie în luna iulie 2011.



Ce face defapt acest convertor și pentru ce anume poate fi utilizat? TRP Parabox conține convertorul legat la manetele de frână și un set de frâne hidraulice pe care le montezi pe bicicletă. A fost gândit pentru biciclete de CicloCross și de șosea, din nevoia de a păstra manetele de frână cu o ergonomie foarte bună, construite pentru aceste tipuri de biciclete.


Cablul este legat la maneta de frână (care poate proveni de la Shimano, Sram sau Campagnolo) iar tragerea se face mecanic până în punctul în care este instalat micul dispozitiv de convertire. După ce mișcarea de acționare a cablului trece prin dispozitiv, aceasta continuă spre plăcuțele de frână cu ajutorul lichidului de frână din conducte.


Va fi oferit cu discuri de 140 sau 160 de mm, specifice bicicletelor de șosea sau celor de ciclocross, iar întreg sistemul nu va costa mai mult de 350 de euro (cu tot cu dispozitiv, conducte, etrieri, discuri).


Informații pe larg vor fi disponibile în curând pe trpbrakes.com.


via TRP Brakes


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 9 =