Acum citesti
Componente noi pentru DirtJump și Freeride de la DMR

DMR lansează o nouă gamă de componente pentru biciclete de DirtJump, denumită Sect, din care fac parte o tijă de ghidon (pipă), o șa și un set de manșoane. Pentru pasionații de Freeride, DMR a pregătit un ghidon, un set de pedale și o pipă.

Pipa Sect, cu patru șuruburi de prindere pentru ghidon și alte două pentru steerer, vine cu un rise de 0 mm și cu o lungime de 40 mm, fiind concepută pentru ghidoane cu un diametru de 31.8 mm. Prețul recomandat este de 70 de euro. Noua șa din gama Sect, cu tijă de șa integrată (diametru 25.4 mm) este disponibilă în două culori și va fi oferită la un preț recomandat de 40 de euro. Nu în ultimul rând, manșoanele Sect vin cu un design Mushroom, sunt disponibile în șase culori începând cu luna aprilie și au un preț recomandat de 9 euro.

Trecând mai departe, pentru bicicletele de Freeride, cei de la DMR au anunțat un nou ghidon, DRM Wingbar, cu diametru de 31.8 mm, fiind disponibil și în noua dimensiune de 35 mm. Are o lățime de 780 mm (31.8) sau 800 mm (35), cântărind 326 de grame și dispunând de un rise de 25 sau 35 de mm. Poate fi comandat doar în versiunea din aluminiu, pentru aproximativ 75 de euro.

Compatbilă cu noul ghidon este pipa Defy, cu o lungime de 50 mm și un rise de 5 grade. Cântărește 228 de grame și este oferită pentru un preț asemănător cu cel al ghidonului. Setul de pedale, DMR Vault Brendog Signature vine în completarea gamei, fiind echipat cu câte 11 pini pe fiecare parte, pentru o aderență maximă.

Alte detalii despre noile componente găsești pe DMR Bikes.

via DMR

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =