Acum citesti
Competiția La Broaște s-a reprogramat pentru 26 iunie

Noua dată în care se va desfășura evenimentul La Broaște, din calendarul de concursuri MTB al Riders Club, este stabilită pentru duminică, 26 iunie 2016, în urma reprogramării competiției.

broasteEvenimentul se va desfășura așa cum a fost anunțat inițial. Astfel, pe 26 iunie vor avea loc în total 37 de curse pe 4 trasee, creionate în zona pădurilor Sitaru – Căldărușani: Scurt – 17 kmStandard – 23 km și Epic, la care se poate alege cursa de 46 km sau cea de 69 km.

Copiii, insoțiți de părinți, dar și participanții la cursa de agrement pe traseul Scurt, de 17 km, vor pleca primii la ora 09:00. Riderii înscriși la celelalte trasee, Standard și Epic, vor lua startul separat începând cu ora 11:30, fără să își facă griji că vor întâlni pe drum concurenți mai mici din cadrul cursei anterioare.

Toate înscrierile și plățile efectuate pentru concursul La Broaște rămân valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. În cazul în care, concurenții deja înscriși nu și-au ridicat pachetele de concurs, aceștia o vor putea face în săptămâna evenimentului, conform noului program care va fi anunțat pe site-ul oficial și va fi comunicat și pe pagina Facebook Riders Club.

Înscrierile se redeschid începând de astăzi, 31 mai, și se realizează online pe pagina dedicată concursului La Broaște pe www.ridersclub.ro. Pentru a

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 1 =