Acum citesti
Commencal a lansat o versiune Race pentru Meta TR V4.2

Commencal au decis să lanseze o versiune Race a modelului Meta TR V4.2 pentru a celebra multele victorii obțiute de modelul lor de trail, adăugând la echipare componente care vor fi pe placul celor mai pretențioși dintre rideri.

Deși prețul modelului Meta TR V4.2 Race rămâne sub limita psihologică de 4000 Euro, acesta oferă o echipare de top cu suspensii față/spate Fox Factory cu tratament Kashima, transmisie SRAM Eagle 12 și roți E13 TRS.

Cadrul Meta TR V4.2 oferă o cursă în spate de 130 mm iar versiunea Race folosește o furcă de 140 mm. Deși echiparea este elementul de noutate, cadrul Race oferă câteva elemente distinctive. Acesta vine cu un aspect special de aluminiu mat și e decorat cu stickere ”team replica” pentru un aspect mai de competiție.

Suspensia provine de la Fox: în față e montată furca Fox Factory 34 Float cu 3 poziții de funcționare iar în spate avem amortizorul Fox Factory Float SV EVOL, tot cu 3 poziții.

Transmisia e în mare parte din grupul SRAM GX Eagle 1×12. Manetele, schimbătorul, lanțul, pinioanele și angrenajul fac parte din acest grup, dar spre bucuria multora Commencal a păstrat frânele de la Shimano, respectiv modelul XT cu discuri de 200/180 mm ce ar trebui să ofere controlul necesar la coborârile în viteză mare.

Meta TR V4.2 Race e echipată cu un set de roți Boost din aluminiu E13 TRS 27.5 cu lățime internă de 30 mm și tubeless ready. Roțile sunt echipate cu anvelope Maxxis Forekaster 2.35 în față și cu Minion SS 2.3 în spate, în versiunea EXO/TR. De asemenea este inclusă o tijă reglabilă KS Lev Integra cu o cursă de 125 mm pentru mărimile S și M și de 150 mm pentur L și XL. Cuveții, grip-urile, șaua, pipa de 50 mm și ghidonul de 780 mm sunt din gama proprie de componente Commencal Ride Alpha.

Greutatea anunțată pentru bicicleta completă Meta TR V4.2 Race este de 13.4 kg (nu se specifică mărimea), prețul e de 3800$ și se poate deja precomanda online.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com, imagini de la Commencal.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + fifteen =