Acum citesti
Comana Bike Fest se apropie!

Concursul de mountainbike de la Comana este un concurs popular, care are loc primavara si toamna in Parcul Natural Comana.

Parcul Natural Comana este situat la doar 30 de km de Bucuresti, iar concursul strabate Padurea Comana si Delta Neajlovului, precum si alte zone deosebite, fara sa intersecteze vreo sosea sau o cale ferata.

Concursul se adreseaza celor care iubesc natura, fara sa ceara un nivel exceptional de pregatire fizica, astfel incat se pot bucura de el atat adultii, cat si copiii.

Cele doua trasee – Traseul Bujorilor (20km) si Traseul Lacul Comana (35km), vor fi usor modificate. In afara clasamentului general, se va intocmi clasament separat pentru copiii sub 12 ani si seniorii peste 40 de ani.

Pentru inscrieri accesati acest link: http://mtb.teamexpert.ro/inscrieri/

Detalii despre taxa gasiti aici: http://mtb.teamexpert.ro/taxa/, iar aici puteti urmari lista celor care s-au inscris.

Castigatorii vor primi premii in bani, medalii, cupe si diplome de la organizatori, precum si diverse alte premii de la sponsorii concursului. Pana acum au raspuns prezent Felt, Libraria Sophia, Aventuria.ro, Sportul pentru Tine si Calipso. Anul acesta, co-organizator, alaturi de TeamXpert, este Asociatia Tabere cu Suflet.

Mai multe detalii aici: http://mtb.teamexpert.ro/ sau pe pagina Facebook a evenimentului.

In acest an, TeamXpert si Asociatia Tabere cu Suflet isi propun un proiect ambitios: organizarea a cel putin 4 competitii noi. Sporturile vizate sunt mountainbike, trail running, schi si snowboard.

Calendarul competitiilor il gasiti aici: http://www.teamexpert.ro/competitii.html

TeamXpert este o companie cu experienta de peste 10 ani in domeniul organizarii de evenimente sportive. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MALINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat prima editie a “On Top of the World” Bike Fest, cel mai greu concurs de mountain bike uphill din Romania, cu sosirea la peste 2500 m.

Tabere cu Suflet este o Asociatie Non Profit, care are drept scop promovarea sportului si a miscarii in aer liber, in special in randul copiilor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =