Acum citesti
Colin Ross (Vitus Bikes) câștigă Red Bull Foxhunt 2013

Vânătoarea de vulpi, o competiție cu o idee cât se poate de originală, organizată de către Red Bull. Ca și anul trecut, Gee Atherton a jucat rolul vulpii, pe când restul de participanți au reprezentat câinii. Câștigători sunt cei care trec linia de sosire înaintea lui Gee, iar acesta va pleca la vale după câini, imediat ce plutonul a trecut prin dreptul lui. Vânătorii devin astfel vânați de către vulpe, încercând din răsputeri să ajungă la linia de finish. În condițiile în care Gee îi depășește pe toți, are șanse egale la prima poziție în clasament.

Anul acesta, din cei 400 de participanți, Gee a reușit să ajungă pe a 31-a poziție. Primii trei clasați au fost astfel Colin Ross, Greg Callaghan și Joe Barnes, toți 3, pro rideri. Doar 267 de concurenți din cei 400 care au luat startul au reușit să treacă și de linia de finish, diferența dintre primul și ultimul sosit, fiind de mai bine de 25 de minute.

Cursa a avut loc ca de obicei în Irlanda, pe Rostrevor Mountain Bike Trail, pe un traseu mai tehnic și mai complicat decât cel al anului trecut.

Galeria foto:

Edit video (POV):

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + fifteen =