Acum citesti
Colaborare între Brompton și Bear Grylls

După cum s-ar spune, acum Bear Grylls chiar are o bicicletă a sa și în mod surprinzător, nu este un MTB, ci o bicicletă pliabilă de oraș, cu care în pozele de prezentare se plimbă pe o plajă, având-o în brațe. Nu este foarte clar de ce Brompton a apelat la Grylls pentru această colaborare și nici care este contribuția lui la realizarea pliabilei, însă idee de bază este că noul Broptpn Bear Grylls C Line Explore este o bicicletă pentru cei care vor să înceapă aventuri pe cont propriu (am tradus din materialul de presă fraza asta).

Bicicleta se poate plia în 20 de secunde, un lucru pentru care producătorul este cunoscut, însă explorarea unor terenuri mai dificile este clar imposibilă, deoarece C Line Explore este echipată cu roți de 20 și anvelope de șosea. Ceea ce totuși ne duce cu gândul la aventură sunt cele două genți montate pe ghidon, ambele waterproof și cu o capacitate generoasă de stocare.

Altfel, acest model este echipat cu un cadru din oțel, anvelope în două nuanțe (perete bej), aripi, transmisie cu 6 viteze și o șa Brooks Cambium C17 (all-weather așa cum se menționează).

Așadar, dacă vrei să ai o bicicletă precum cea a lui Bear Grylls (deși îmi este foarte greu să-mi imaginez cum explorează el lumea cu această pliabilă), poți intra pe site-ul celor de la Brompton pentru a afla mai multe detalii despre aceasta.

via Brompton

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + five =