Acum citesti
Coaching gratuit la munte pentru deținătorii de biciclete Devron

Anunțam săptămânile trecute că vom organiza un coaching gratuit, timp de 3 zile, la Casa FreeRider și împreună cu echipa FreeRider, pentru deținătorii de biciclete AfiSport. Evenimentul se extinde însă și pentru deținătorii de biciclete Devron, care sunt invitați să posteze o fotografie (cea mai reușită), cu bicicleta lor Devron, la postarea de pe facebook care anunță acest eveniment. Vom alege fotografiile cu cele mai multe like-uri, care vor fi însă notate și de noi, astfel încât să nu existe discuții despre o eventuală fraudare. Media notelor va releva câștigătorii.

Așadar, dacă ai o bicicletă Devron (căreia îi poți face dovada plății), te invităm să postezi pe pagina noastră de facebook, în dreptul articolului care anunță acest coaching, cea mai bună fotografie pe care o ai cu bicicleta ta Devron. Invită-ți apoi prietenii să-ți dea like. Vom acorda câte o notă fiecărei fotografii, apoi în funcție și de numărul de like-uri primite, vom alege 4 câștigători.

Ce trebuie să mai știi:

-participă la acest concurs doar dacă poți veni în weekend-ul în care organizăm această tabară, respectiv 27-29 august 2021
-în tabără trebuie să vii cu bicicleta ta AFiSport
-tabăra de coaching are loc la Câmpulung Muscel, la Casa FreeRider
-pe parcursul celor 3 zile, îți oferim pe lângă coaching, cazarea, micul dejun (1 sau 2 persoane în cameră în paturi separate), transport cu remorca în locurile în care mergem să ne dăm cu bicicletele, acces la pumptrack, wi-fi și parcare
nu sunt incluse mesele de prânz și de seară și nici transportul propriu până la locația noastră

Ce te învățăm în aceste 3 zile:

-poziția pe bicicletă – te învățăm să stai corect astfel încât să pedalezi eficient
-setările bicicletei, de la frâne la presiunea din anvelope
-schimbarea corectă a vitezelor
-abordarea urcărilor și a coborârilor
-abordarea virajelor cu și fără contrapantă
-trecerea peste rădăcini
-abordarea coborârilor abrupte
-abordarea săriturilor (mici și medii)
-abordarea S-urilor pe poteci înguste
-reglajele de bază ale bicicletei pe care le poți face doar cu o trusă de imbusuri

Foarte important: participanții trebuie să fie familiarizați cu off-road-ul, cu drumurile forestiere și să aibă o condiție fizică care să le permită să parcurgă 10-20 de km zilnic cu o diferență de nivel de 300m – nu atât de mult, căci stăm la diverse elemente și le repetăm până le învață toți. Purtarea căștii este obligatorie, mănușile și echipamentul de protecție precum cotiere sau genunchiere sunt recomandate.

Cu ce rămâi după aceste 3 zile?

Cu siguranță îți vei cunoaște bicicleta mai bine, o să fii mai stăpân pe tine în off-road și vei putea progresa mai departe pe baza sfaturilor oferite dacă vei continua să le urmezi și să faci practică ulterior. Desigur, și cu fotografiile de rigoare.

Cât te costă?

În afară de drum și de mânarea de prânz și cea de seară, nimic. Costurile sunt suportate de AFISport și FreeRider.ro.

Cine sunt gazdele?

Dragoș Mitroi, redactor șef al revistei FreeRider.ro, din 1998 pe mountainbike, instructor de ciclism acreditat de Ministerul muncii, asistat de Andrei Diaconu, local hero și iubitor de enduro, care-ți va arăta câteva mișcări ce te vor impresiona cu siguranță. Dragoș Mitroi va susține în fiecare seară o demonstrație de trial pe bicicletă.

Încă o dată, cum particip?

1.Trebuie să ai o bicicletă Devron și dovada achiziționării ei
2.Trebuie să urci o singură fotografie cu bicicleta ta Devron, la postarea de pe facebook a acestui articol care trebuie să ia cât mai multe like-uri.


3.Trebuie să fii în formă minimă pentru a face față efortului întins pe 3 zile
4.În cazul în care câștigi, premiul nu poate fi transmis altei persoane decât dacă are o bicicletă Devron cu dovada de achiziție
5.Trebuie să fii disponibil în weekend-ul 27-29 august
6.Trebuie să vii la coaching cu bicicleta ta Devron
7.Primești voturi (like-uri) pentru fotografie – apoi și părerea noastră – în urma cărora se face un clasament, iar 8 din fotografiile cu cele mai mari note sunt declarate câștigătoare – îi vom posta pe câștigători pe pagina noastră pe facebook în data de 20 august – te contactăm apoi imediat pe contul tau de facebook sau ca mesaj la poza ta postata, ca să te anunțăm.
8.Participă la acest concurs doar dacă ești disponibil în weekend-ul în care se organizează.
9.Pentru a participa, trebuie să ai peste 18 ani!
10.Este necesar un minim de 5 participanți pentru ca tabăra să fie organizată.

Mult succes!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + ten =