Acum citesti
Cube a prezentat gama de produse noi pentru 2022

Cube a prezentat gama extinsă de produse pentru sezonul următor. Practic toate gamele de produse vor avea noutăți în 2022. Producătorul bavarez de biciclete a pus din nou în centrul atenției mobilitatea urbană cu noul Fold Hybrid. AMS, Agree și Stereo Hybrid au fost și ele complet reînnoite pentru 2022, ridicând ștacheta în domeniul lor. Iată cele mai importante noutăți din gama de peste 450 de noi biciclete și e-bike-uri dar și de echipament și îmbrăcăminte pentru anul următor:

Seria de mare succes AMS a fost împărțită în două pentru a crea modelul AMS ZERO99 extrem de rapid și de ușor, special pentru competițiile de XC și modelul AMS ONE11, orientat spre trail.

Modelul polivalent din segment, Agree, vine și el în formă nouă și deschide un nou capitol în domeniul bicicletelor de anduranță cu ghidon integrat și soluții de depozitare integrate.

Echipa de ciclocros sponsorizată de CUBE va concura pe două noi modele Cross Race, construite din carbon premium C:68X și echipate cu ghidon și pipă complet integrate.

Juniorii se vor bucura de noutățile dedicate lor, cum ar fi modelul Elite C:62 240 cu roți de 24, în acest moment unul dintre cele mai ușoare și performante hardtail-uri pentru copii.

Modelul de fitness urban SL Road este acum disponibil în varianta din carbon C:62, oferind lejeritate și viteză de top prin jungla urbană.

Cube a adus la alt nivel modelele de touring și bikepacking Kathmandu cu IC 3.0, a treia generație de sistem integrat de bagaje.

Cube a dezvăluit de asemenea mai multe inovații din gama de e-bike, de la noua generație de Kathmandu Hibrid care vine echipată cu noul sistem integrat de bagaje până la gama extinsă de modele electrice hardtail.

Toată platforma Stereo Hybrid a fost reproiectată, rezultatul fiind o gamă de modele full-suspension hibride cu versiuni de cursă a suspensiei pentru fiecare tip de utilizator. A fost redusă greutatea tuturor modelelor prin subțierea peretelui cadrului, toate modelele având acum rutare internă completă și un aspect foarte elegant. Noul sistem de dimensiuni Size Split face ca și mai mulți rideri să poată să găsească mărimea potrivită de Stereo Hybrid 120 și 140.

Reaction Hybrid vine acum în trei variante diferite de cadru, cu o geometrie nouă îmbunătățită pentru varianta masculină.

Cube va lansa și o gamă complet nouă de modele orientate spre confort, pentru a întregi gama de modele de touring și de oraș. Supreme Hybrid și Supreme Sport Hybrid sunt modele cu cadru fără toptube și combină manevrabilitatea și stabilitatea de top cu posibilitatea de urcare/coborâre lejeră în orice situație.

O altă noutate în gama de hibride urbane este Fold Hybrid. Acest model de e-bike pliabil crește mobilitatea în mediul urban și e o opțiune foarte bună pentru aventurile cu start în camping.

Cube a prezentat și o gamă complet nouă de echipament și accesorii pentru 2022. Acestea includ pantofii ușori și rigizi GTY STRIX, setul de lumini orientate spre siguranță ACID Light Set PRO 80, gama complet reînnoită de grip-uri Disrupt și casca Linok Trailmotion. O altă noutate este gama complet nouă de produse de întreținere. 2022 va veni însă cu mult mai multe noutăți în gama de produse Cube.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului și pe cea a importatorului în România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 1 =