Acum citesti
Clește pentru tăierea crampoanelor de la Schwalbe

UntitledMarele producător de anvelope premium pentru biciclete Schwalbe recunoaște oficial practica tăierii crampoanelor anvelopelor, folosită de mulți rideri care doresc fie o anvelopă mai ușoară, fie una mai rapidă sau mai capabilă pe noroi. Însă nu doar că recunosc utilitatea acestei operațiuni, ei au prezentat cu ocazia Cupei Mondiale de MTB de la Lourdes primul clește special proiectat pentru acest lucru.

Cleștele este confecționat din materiale de calitate și prezintă un sistem de reglare a înălțimii de tăiere care permite scurtarea crampoanelor la o dimensiune foarte exactă!

Untitled2Cei de la Schwalbe recunosc că, deși ei oferă o gamă largă de profile pentru orice tip de teren, uneori suprafața potecilor necesită un echilibru mai special între aderență și viteză de rulare. Cu ajutorul acestui clește, rider-ul poate să își adapteze perfect anvelopa la necesități. De exemplu, crampoanele mari centrale ale modelului Dirty Dan pot fi scurtate pentru a mări viteza de rulare. De asemenea, Hans Dampf poate fi ușurat de crampoanele laterale intermediare pentru un profil mai agresiv. În plus, crampoanele rotunjite pot primi din nou unghiurile lor ascuțite prin scurtare.

Cleștele va fi disponibil la distribuitorii Scwalbe începând cu luna aprilie la prețul de 26.90 Euro.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 19 =