Acum citesti
Noutăți în colecția de anvelope Continental

continental-der-baron-protection-apex-enduro-mtb-tire04-600x293Carcasa Protection pentru MTB a primit o versiune îmbunătățită, Apex, care introduce o întăritură din uretan în peretele lateral cu scopul de a păstra forma anvelopei la virajele puternice și de a proteja janta de impact. Acest lucru permite acum rularea cu o presiune mai mică pentru a îmbunătăți tracțiunea fără ca anvelopa să fugă în lateral.

continental-der-baron-protection-apex-enduro-mtb-tire01-600x400Carcasa este disponibilă pe modelul Der Baron Projekt 2.4 pentru roți de 27.5 și 29. Și calea de rulare a fost modificată împreună cu familia Atherton, Der Baron devenind modelul de top Continental pentru enduro. Este realizat evident folosind Black Chilli Compound iar prețul este de 85 USD.

continental-double-fighter-XC-race-mountain-bike-tire01-600x400Modelul de oraș Double Fighter a primit o formă nouă, cu crampoane laterale pentru drumuri neasfaltate. Acesta este disponibil doar în varianta pe sârmă în dimensiunea 29×2.0 și are o greutate destul de mare, de 910 g.

continental-grand-prix-4-season-black-edition-road-bike-tires02Pentru cei ce iubesc anvelopa Grand Prix 4 Seasons dar nu sunt foarte încântați de marginea maro DuraSkin, a apărut Black Edition, exclusiv de 25 mm și doar în SUA, deci vor trebui comandate online. Prețul este de aproximativ 140 USD pentru un set.

Informații și fotografii de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + 15 =