Acum citesti
Clasic și modern: All-city Electric Queen e gata de orice
Oțel, furcă slack cu cursă lungă, tijă dropper, anvelope + este o rețetă modernă și simplistă pentru distracție! Electric Queen este un model din această categorie care a fost anunțat de luni de zile dar de-abia acum și-a făcut debutul, fiind primul MTB modern de la producătorul All-City într-un format simplu și rezistent.

Sunt multe de admirat la Electric Queen dar e greu de mutat privirea de pe vopseaua excentrică! Nu a fost ușor de găsit un producător ce să poată să facă această schemă de culori stropită. În plus, fiecare bicicletă este unică din punctul acesta de vedere iar primul lot produs va conține doar 190 de bucăți, echipate cu o furcă RockShox Reba RL de 120 mm cu butuc Boost.

Cadrul în sine e confecționat din oțel cromat 612 Select lucrat cu atenție la detalii și cu tratament special anti-rugină. Butucul spate e de tip Boost 148 cu ax thru de 12 mm, urechea de schimbător e demontabilă, monoblocul e de tip filetat de 73 mm, tija de șa e de 30.9 mm cu rutare internă pentru dropper iar headtube-ul de 44 mm înălțime e de tip conic. Echiparea originală e cu anvelope WTB Ranger 27.5×3.0 dar în cadru e loc și pentru anvelope 29×2.35.

Echiparea standard include o transmisie SRAM GX 1×11 cu foaie de 32t și pinioane Sunrace 11-42t. Frânele sunt SRAM Level cu discuri de 160 mm, ideale pentru derapaje controlate.

Greutatea în echipare cu tijă dropper e de 14.36 kg dar echiparea originală include tijă simplă.

După cum se vede în filmul de mai sus, Electric Queen este construită pentru distracție. Fie că e folosită pe trail, prin oraș sau la ture cu bagaje, bicicleta e o alegere excelentă.

Bicicletele complete vor fi disponibile din ianuarie la prețul de 2299 USD în timp ce cadrul va fi disponibil separat la prețul de 750 USD sau 1250 USD în kit cu furcă.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + two =