Acum citesti
Cipollini adaugă frâne pe disc pe cursiera lor aero

Cipollini_NK1K-disc_carbon-disc-brake-aero-road-bike_complete_s-600x360La doar câteva luni după ce au prezentat la Eurobike noua cursieră aero NK1K, Cipollini au dezvoltat o versiune a acesteia cu frâne pe disc, cu un cadru bazat pe modelul iniţial dar cu modificările necesare.

Cipollini_NK1K-disc_carbon-disc-brake-aero-road-bike_naked-frame_s-600x400Forma cadrelor este identică, toate modificările necesare pentru a suporta solicitarile diferite fiind făcute pe interiorul cadrului.

Cipollini_NK1K-disc_carbon-disc-brake-aero-road-bike_rear-endModelul pe disc foloseşte aceleaşi profile de tuburi angulare. Ambele biciclete au aerodinamica prioritară, dar este greu de ignorat utilitatea anvelopelor mai mari. Bicicleta din poze are montate anvelope de 25 mm şi se pare că ar fi loc poate chiar de unele de 30 mm.

Cipollini_NK1K-disc_carbon-disc-brake-aero-road-bike_dropout_sCadrul pentru disc are prinderi de etrier flat mount pentru discuri de 140 mm şi foloseşte ax thru de 12 mm la ambele roţi. Diferenţa de greutate faţă de cadrul cu frână pe jantă este de doar 30 g, greutatea acestuia fiind de 1150 g. Cadrul este disponibil şi separat cu aspect de carbon nefinisat sub denumirea Naked Anthracite.

Cipollini_NK1K-disc_carbon-disc-brake-aero-road-bike_front-brakeTotuşi, numele Cipollini nu este ieftin: cadrul cu furcă, cuveţi şi tijă de şa este disponibil la preţul de 7300 USD!

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + six =