Acum citesti
Cheetah Bikes își dotează 16 modele cu transmisia Pinion

Transmisia Pinion P1.18 și-a făcut apariția pe piață anul trecut și s-a remarcat ca una dintre cele mai progresiste astfel de sisteme pentru mountain bike-uri. Dacă despre Pinion am relatat pe larg într-un material anterior, astăzi anunțăm că Cheetah se alătură producătorilor care au ales să-și doteze bicicletele cu respectiva transmisie, punând la dispoziția clienților nu mai puțin de 16 modele.

cheetah

Totuși, Cheetah este primul producător care a amplasat transmisia Pinion P1.18 pe toate cele trei mărimi consacrate de mountain bike-uri, adică pe cele cu roți de 26, 27.5 și 29 de inch. Însă diversitatea nu se oprește aici, noul mecanism fiind prezent pe modele de enduro, all-mountain și touring, și atât pe modele hardtail, cât și pe cele full suspension.

Cheetah a optat pentru acest sistem de transmisie datorită avantajelor multiple pe care le prezintă, cum ar fi întreținerea facilă, rezistența ridicată și fiabilitatea sa.

Vezi Comentarii (3)
  • Paai… in primul articol despre sistemul de transmisie ati zis ca printre dezavantaje e intretinerea dificila. Acum spuneti ca intretinerea e facila. Pana la urma cum e?

  • Mi-a atras si mie atentia diferenta de opinie. Sunt intrigat de observatia voastra pentru ca mie mi se pare din tot ceea ce am citit despre sistem ca ar trebui sa fie extrem de usor de intretinut. Ca argument ar fi ca are baie de ulei inchisa si practic nu ramane decat sa fie curatat lantul periodic.

    Cat despre linkul oferit de voi – este acel articol in care scrieti fara argumente cum ca este greu de intretinut. Va rog sa explicati totusi de ce vi se pare asa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − one =