Acum citesti
Cele mai importante detalii despre Trofeul Mușcelului, pe scurt

Organizatorii Trofeului Mușcelului ne trimit câteva informații de bază care ți-ar putea fi de ajutor în cazul în care vrei să iei parte la această competiție. Iată despre ce este vorba:

trofeul_muscelului

Pentru ca in mai putin de o saptamana ne intalnim la Campulung, la startul Trofeului Muscelului, ne-am gandit sa reluam, pe scurt, cele mai importante detalii despre competitia Riders Club din 13 iulie.

Inscrierile raman deschise pana vineri 12 iulie, orele 20:00. Taxa de participare este 70 de lei pana la data mentionata si 80 de lei pentru  inregistrarea in cursa in dimineata evenimentului. Nu uita de oferta la inscrierea  in grup: 25% pentru  4-7 persoane si 50% pentru 8-12 persoane.

Traseele sunt concepute de Razvan Juganaru si echipa sa de organizare si vor traversa 27 de Km (traseul scurt) si 54 de Km (traseul lung). Diferenta de altitudine este de 710m pentru traseul scurt si 1850 m pentru cel lung. Cele mai spectaculoase zone sunt in punctele de maxima altitudine ale traseului lung, respectiv Varful Stramtu si Varful Lalu. Din aceste locatii se pot observa masivele muntoase din zona: Muntii Iezer-Papusa, Muntii Piatra Craiului, Muntii Bucegi, Muntii Leaota, Culoarul Rucar-Bran si Pasul Giuvala si, in zilele fara ceata, Muntii Cozia.

Startul festiv al competitiei Trofeul Muscelului va avea loc in fata Primariei Campulung, fiind orientat catre sud. Se va pleca in spatele autospecialei apartinand Politiei Romane!

Pachetul de concurs. Pe langa numarul de concurs si cipul de cronometrare, inainte de concurs participantii mai primesc briosa si covrigei. La final, voi fi recompensati cu nelipsita medalie de finisher (daca duc cursa la bun sfarsit), din nou briosa si covrigei si o doza de Ursus Cooler. Tot ca recompensa pentru efortul depus in cursa, organizatorii vor asigura si o portie de paste (cu sos alb sau rosu, dupa preferinte).

Premiile au fost suplimentate prin implicarea Primariei Municipiului Campulung. Lista completa a premiilor este disponibila aici.

Planul de siguranta pus la punct de Razvan Juganaru si echipa sa garanteaza o experienta placuta si sigura pe traseul competitiei din 13 iulie si include: 10 salvamontisti cu 2 ATV-uri, 2 ambulante, aproximativ 50 de voluntari si arbitri, doua motociclete care vor deschide fiecare traseu.

Evenimentele conexe vor fi numeroase pentru ca in aceeasi perioada au loc si Zilele Municipiului Campulung. Este bine de stiut ca daca ai copii, si ei se pot distra de minune. La orele 10.30 va avea loc concursul dedicat copiilor cu varste pana in 10 ani, iar la ora 11.00 cel adresat copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani.

Cazarea. Daca participi la Trofeul Muscelului si ai nevoie de cazare inaintea competitiei, ai tarife preferentiale oferite de doua unitati din Campulung. Detalii aici.

„Inscrie-te la  Trofeul Muscelului, adauga un comentariu cu Id-ul Riders Club si urmatoarea competitie Riders Club la care ti-ar placea sa participi si poti castiga o inscriere gratuita in evenimentul mentionat. Castigatorii vor fi desemnati vineri, 12 iulie, prin tragere la sorti.”

Vezi Comentarii (7)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =