Acum citesti
Cea mai ușoară casetă de pinioane din lume


Cât ai fi dispus să plătești pentru cea mai ușoară casetă de pinioane din lume? Va trebui să te gândești bine, deoarece caseta celor de la Ceradure este oferită pentru nu mai puțin de 400 de euro. O sumă nu tocmai mică, ținând cont că poți achiziționa o bicicletă entry-level contra acestei sume.



Pinioanele sunt realizate din aluminiu, însă sunt învelite ulterior, în procesul de fabricație, cu un strat ceramic și unul din teflon. Ultimul strat este responsabil de altfel pentru durabilitate mare, chiar și în cele mai dificile condiții de exploatare. Astfel, producătorul a testat caseta fără a aplica lubrifiant pe lanț, abordând trasee noroioase.



Noua casetă de pinioane de la Ceradure este disponibilă atât pentru biciclete de munte, în formatul 12-36 (154 de grame) cât și pentru cursiere, în formatul 12-25 (doar 88 de grame!).


Informații complete pe ceradure.nl.


via Ceradure


Vezi Comentarii (2)
  • Cat sa reziste o asa caseta?!
    Dupa ce dispare ceramica de pe dantura pinioanelor mici de ex.(11,13,15,17) astea se distrug repede de tot in special in conditii de mizerie excesiva. Teflonul are rol numai de reducere a frecarii si zgomotului, ceramica asigurand cresterea rezistentei la uzura a danturii pinioanelor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five − two =