Acum citesti
Cea mai usoara bicicleta de DH din lume

Este vorba despre Mondraker Summum Pro Team care-si pastreaza si pentru sezonul urmator titlul de „cea mai usoara bicicleta de downhill din lume„. Mai precis, Summum pune pe cantar doar 15.6 kg, o valoare impresionanta daca arunci o privire asupra dotarilor dar mai ales asupra formei acestei biciclete.


Mai mult decat atat, Mondraker Summum Pro Team a obtinut si titlul de cea mai buna bicicleta de downhill a anunului, oferit de publicatia „Dirt Magazine” din Anglia. Pentru 2011, unele unghiuri ale cadrului au fost imbunatatite pentru un control si mai precis. Din dotarile acestei biciclete mentionam echipa de amortizoare, compusa dintr-o furca Fox F40 RC2 cu o cursa de 200 de mm si „shock”-ul Fox DHX RC4.


Reprizele excelente de franare sunt asigurate de un set de Formula The One cu discuri de 203 mm iar rotile provin de la Mavic, modelul Deemax Ultimate. Chiar si modelul „entry-level” al gamei Summum este echipat pe masura : o furca Marzocchi 888 RC3 Evo Ti si un set de frane Formula RX cu discuri de 203 mm.


Detalii complete despre geometria cadrului Summum gasesti pe mondraker.com.


via | Mondraker


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =