Acum citesti
Cateye lansează un far cu puterea de 1.200 de lumeni

LED-ul și acumulatorii cu dimensiuni compacte au făcut posibile apariția unor faruri pentru bicicletă cu putere cel puțin impresionantă. Folosindu-se de cele două coordonate, Cateye pregătește lansarea unui nou model, Volt 1200, a cărui putere va fi de 1.200 de lumeni, iar autonomia va varia între 2 și 100 de ore, în funcție de modul de funcționare.

cateye_far_bicicleta

Forma suplă a acestuia va fi probabil pe placul multor posibili utilizatori, mai ales că acumulatorul este integrat în construcția propriu-zisă a farului și nu este unul extern cum se întâmplă în cazul altor faruri de putere mare. La putere maximă, Volt 1200 va putea funcționa vreme de două ore, dar modul intermitent îi va prelungi autonomia cu până la 98 de ore în plus.

Unul din dezavantajele lui Volt stă în durata de reîncărcare, care variază între 8 și 14 ore, limita minimă de încărcare recomandată de producător fiind de 80%, atinsă după 10 ore de conectare la o sursă de curent. Prețul recomandat de vânzare este de 200$, farul fiind deja disponibil.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − seven =