Acum citesti
Căști noi de la Giro în 2014

noutati_eurobike

Giro a prezentat la EuroBike, o nouă cască pentru Downhill, una pentru șosea și nu în ultimul rând, una pentru traseele de munte.

Noua cască CIPHER a fost dezvoltată pentru freeride, downhill și chiar enduro, beneficiind de o carcasă foarte ușoară, construită din fibră de sticlă, care este foarte bine aerisită, așa cum declară producătorul. Mai mult, aceasta va fi deja echipată cu o prindere pentru cameră video (GoPro) sau cu un spațiu în care pot fi introduse căștile conectate la o sursă audio. Este disponibilă în 4 dimensiuni distincte și va fi oferită la un preț recomandat de 200 de euro.

giro_cipher_2014

Aspect reprezintă abordarea segmentului de șosea. Este o cască foarte ușoară, bine ventilată datorită celor 19 fante prezente în partea superioară dar și aerodinamică, pentru a-ți spori performanțele. Prinderea se face facil cu ajutorul sistemului denumit Roc Loc și care asigură o potrivire perfectă, indiferent de forma capului pe care este așezată. Poate fi achiziționată în 3 dimensiuni distincte și 5 culori, la un preț recomandat de 180 de euro.

giro_aspect_2014

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Giro Trinity, o cască pentru MTB, oferită la un preț atractiv de 50 de euro. Faptul că prețul de achiziție nu este mare nu o face mai puțin performantă. Cei de la Giro ne-au spus că Trinity împrumută tehnologie de la căștile mai scumpe, fiind totodată ușoară cât și practică. Fixarea pe cap se face cu ajutorul unei rotiție, Acu Dial, iar de aerisire se ocupă cele 22 de guri de ventilație. Este disponibilă în 5 versiuni de culoare.

giro_trinity_2014

Importator Giro în România: Extreme Riders Distribution.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + two =