Acum citesti
Canyon Sender: noua armă de downhill a nemților

Construit cu contribuția lui Fabien Barel, Sender cu cadru din carbon este noua creație a celor de la Canyon. Și între noi fie vorba, nu arată rău deloc. Bicicleta care va avea un ampatament de 1.3m (!) mizează pe suspensii de 200mm, roți de 27.5 inch și va avea un preț mai mult decât atractiv, de sub 5.000 de euro, pentru versiunea de top. Comparativ cu ceilalți concurenți, oferta celor de la Canyon echivalează cu o reducere din start.

canyon-sender-9-1

Greutatea bicicletei este de 15.9 kg, cu tot cu pedale, va avea un triunghi anterior din carbon și basculă construită din aluminiu. Protecțiile de cadru sub down-tube pot fi înlocuite, cablurile sunt trase prin interior, bascula va fi dotată și cu rulmenți oversize, iar ceea ce este cât se poate de interesant, este prezența unui amortizor Fox Float X2 fără arc.

Prețurile pornesc de la 3.599 de euro pentru modelul de bază, Sender CF 7.0, pe când versiunea 8.0 va costa 4.299 de euro, iar versiunea de top, 9.0, va fi oferită pentru 4.799 de euro. Aceasta din urmă are în dotare o furcă Fox 40 Float Factory (FIT HSC/LSC – detalii!), un amortizor Float X2, transmisie Sram X01 DH și frâne Sram Guide RSC. Surprinzător, roțile nu provin de la Mavic, ci de la DT Swiss, modelul FR1950.

canyon-sender-9

canyon-sender-7
Versiunea de bază are cel mai atractiv aspect. Sau cel puțin așa consider eu.

Mai multe detalii găsești pe site-ul Canyon.com.

via Canyon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − six =