Acum citesti
Canyon Neuron:ON – noua versiune a fost lansată

Pentru 2020, cei de la Canyon au adus multimple îmbunătățiri modelului Neuron:ON, bicicleta electrică full-suspension a producătorului din Koblenz, Germania. Lansată în 2019, aceasta vine cu câteva actualizări importante pentru noul sezon, iar cea mai importantă este integrarea, atât a motorului, cât și a acumulatorului.

Astfel, nu va fi foarte ușor să distingi Neuron:ON de o bicicletă non-electrică, iar pe lângă periajele de imagine, cei de la Canyon s-au străduit să îmbunătățească și manevrabilitatea acesteia. Prin modificările aduse, centrul de greutate al bicicletei cu suspensie de 130mm a fost coborât mai mult, făcând-o astfel mai stabilă decât versiunea precedentă. Butonul de pornire a fost montat pe top tube, alături de port-ul pentru USB C, poziționat similar. Motorul Shimano Steps E8000 este conectat la un acumulator cu o capacitate de 504Wh.

Aceasta este versiunea pentru femei, cu un colorit diferit și o geometrie ușor schimbată.

Astfel, începând cu luna martie 2020, bicicleta va putea fi achiziționată exclusiv de pe site-ul Canyon pentru un preț de 3.599 de euro în versiunea 7.0 (există și o versiune dedicată special femeilor – WMN), pentru 3.999 de euro în versiunea 8.0 și pentru 4.499 de euro, în versiunea 9.0.

De principiu, toate versiunile se bazează pe același cadru, construit din aluminiu, au suspensii de 130mm, roți de 29 de inch (cu excepția dimensiunilor XS și S care vor rula pe roți de 27.5 inch) și vor fi echipate cu motorul Shimano. Greutatea pornește de 22.9 kg, însă nu este specificat pentru ce echipare sau ce dimensiune de cadru.

Varianta de top, oferită în culoarea neagră.

În ceea ce privește geometria, aceasta este una modernă, care se încadrează în segmentul AllMountain: headtube amplasat la 66.5 grade, chainstay de 440mm, reach de 435mm și stack de 625mm, în dimensiunea M.

Dar nici varianta de bază nu arată rău deloc.

via Canyon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 9 =