Acum citesti
Canyon Grand Canyon:ON – e-bike de buget?

Cu un preț de pornire de 2.800 de euro, nu se poate spune cu adevărat că noul Grand Canyon:ON este un entry-level, însă dacă-l raportăm la echipare și la greutate, lucrurile nu stau tocmai rău. Fă cunoștiință cu noul hardtail electric al celor de la Canyon, care vine acum cu un acumulator integrat în dowtube-ului cadrului și care are o capacitate de 504Wh. Mai mult, acesta este conectat la un motor Shimano Steps E-8000, așadar versiunea de top, iar întreg sistemul poate fi pornit de la butonul instalat pe top tube.

Buton de pornire și mufă de încărcare USB-C. Smart!

Cu un cadru construit din aluminiu 6061 și cu posibilitatea de a instala roți de 27.5 sau de 29 de inch, bicicleta va avea și un port USB-C pentru încărcarea diverselor dispozitive, o idee grozavă dacă mă întrebați pe mine. Apoi, greutatea bicicletei va fi de 21.4 kg în dimensiunea M, una complet acceptabilă. Singurele două versiuni dispnibile, 8.0 și 9.0, vor avea un preț de 2.800, respectiv, 3.300 de euro. Cu mențiunea că versiunea 8.0 poate fi achiziționată și în varianta dedicată femeilor.

Culoarea mea preferată. Merge, nu?

Primele două dimensiuni, XS și S, vor avea un headtube amplasat la 67 de grade, pe când următoarele 3, M, L și XL – la 68 de grade. Chainstay-ul va fi de asemenea foarte scurt pentru XS și S, de 425mm, pe când restul de variante vor avea un chainstay de 440mm. Culorile bicicletelor vor fi atrăgătoare, cel puțin versiunile albastre și verzi părând foarte atractive.

Liniște și pace: nu-mi dau seama dacă băiatul din primplan dă o pedală pe varianta de fete.

Dar cum frumusețea stă în ochii privitorului, nu rămâne decât să decizi ce culoare te coafează. Toate sunt lucrate cu maximă atenție la detalii și bineînețeles vin la pachet cu avantajul unui raport echipare/preț foarte bun, așa cum deja ne-au obișnuit cei de la Canyon până în prezent.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − 3 =